Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter 6?

A avea o mașină spațioasă este plăcut, ai o cameră interioară vastă, nu contează dacă vrei să cărați confortabil mai mulți călători, să plecați în vacanță, să vă mutați, sau orice altă sarcină care necesită spațiu interior. Cu toate acestea, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că de multe ori trebuie să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6 pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces poate părea de bază, la unele automobile nu este întotdeauna instinctiv. Pentru a vă sprijini în îndeplinirea acestei misiuni, am decis să creăm acest document pentru a vă învăța cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6 în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi ne vom uita la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele cu butoane și în final la sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 6: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest document privind modelele Volkswagen Transporter 6 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de sistem nu este cel mai generic, dar în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter 6, este posibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi curele sau sfori colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați localizat golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul dintr-o dată pentru a-l rabata. Trebuie să duplicați metoda pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați învățat primul proces despre cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter?

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 6: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6 daca ai butoane situate la nivelul spatarelor/tetierelor banchetei tale. Acest aspect este mai tipic și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să identificați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți deodată, unul câte unul, pentru a le acționa și împinge scaunul pe spate. pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 6: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima soluție care vă va arăta cum să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6 este modelele care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dvs. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a lui Volkswagen Transporter 6. Întotdeauna în aceeași metodă, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare în același timp cu presiunea. pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașină, este posibil să fiți interesat să aflați cum să scoateți bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volkswagen Transporter 6

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector