Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter 5?

A avea o mașină uriașă este satisfăcător, ai o cameră interioară vastă, fie că dorești să transporti cu ușurință mai multe persoane, să pleci într-o călătorie, să te muți sau orice altă acțiune care necesită spațiu interior. Cu toate acestea, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că în unele cazuri trebuie să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5 pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces ar putea părea obișnuit, la unele automobile nu este întotdeauna instinctiv. Pentru a vă ajuta să îndepliniți această misiune, am luat decizia de a publica conținutul acestui articol pentru a vă învăța cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5 conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita mai întâi la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele cu butoane și în final la sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 5: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem conținutul acestui articol aruncând o privire asupra modelelor Volkswagen Transporter 5 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau snur. Acest tip de sistem nu este cel mai obișnuit, dar în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter 5, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi curele sau sfori colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați identificat golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul simultan pentru a-l rabata. Trebuie să repetați procesul pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați dezvăluit primul proces despre cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 5 ?

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 5: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua tehnică. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5 daca ai butoane situate la nivelul spatarelor/tetierelor banchetei tale. Acest aspect este mai comun și ar trebui să o puteți face și mai ușor. Va trebui să descoperiți aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți simultan, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul pentru a răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 5: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În concluzie, ultima tehnică care vă va spune cum să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5 este versiunile care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Volkswagen Transporter 5. Întotdeauna același proces, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu presiunea. pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașină, este posibil să vă gândiți să aflați cum să scoateți bancheta din spate al Volkswagen Transporter 5.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector