Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter 4?

A avea o mașină de dimensiuni bune este agreabil, ai o cameră interioară mai mare, fie că vrei să transporti confortabil mulți oameni, să mergi la drum, să te muți, sau orice altă acțiune care necesită volum interior. Cu toate acestea, nu toată lumea are norocul să aibă vehicule mari, așa că de multe ori trebuie să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4 pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces poate părea de bază, pe unele vehicule nu este neapărat ușor de utilizat. Pentru a vă sprijini să finalizați acest job, echipa noastră a decis să compună acest conținut pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4 conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom examina sistemele de centură de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și, în final, sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 4: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest conținut aruncând o privire la modelele Volkswagen Transporter 4 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau snur. Acest tip de sistem nu este cel mai obișnuit, dar în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter 4, este plauzibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu poate fi mai puțin dificil, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți curele sau snur colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați găsit golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul simultan pentru a-l rabata. Trebuie să repetați procesul pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați dezvăluit primul proces despre cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 6?

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 4: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua metodă. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4 daca ai butoane situate la nivelul spatarelor/tetierelor banchetei tale. Acest aspect este mai de bază și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să găsești aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți dintr-o dată, unul câte unul, pentru a le acționa și împinge scaunul. înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Transporter 4: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În concluzie, ultima metodă care îți va prezenta modul de rabatare a banchetei din spate a Volkswagen Transporter 4 este versiunile care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii tale. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Volkswagen Transporter 4. Întotdeauna același proces, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu presiunea. pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașina dvs., este posibil să fiți interesat să aflați cum să scoateți bancheta din spate al Volkswagen Transporter 4.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter-ul meu trage spre dreapta, ce să fac?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector