Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Touran?

A avea un automobil uriaș este plăcut, ai un spațiu interior larg, indiferent dacă dorești să cărați confortabil mulți oameni, să plecați la drum, să vă mutați sau orice altă acțiune care necesită spațiu interior. Cu toate acestea, nu majoritatea oamenilor sunt suficient de norocoși să aibă vehicule mari, așa că în unele cazuri trebuie să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Touran pentru a câștiga puțin volum. Deși această procedură poate părea ușoară, pe unele vehicule nu este întotdeauna intuitivă. Pentru a vă ajuta să executați acest proces, echipa noastră a decis să publice această pagină de conținut pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Touran în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele de butoane și în cele din urmă la sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem această pagină de conținut aruncând o privire asupra modelelor Volkswagen Touran care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai cunoscută, dar, în funcție de anul și seria Volkswagen Touran, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu poate fi mai puțin complicat, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți curele sau snur colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați identificat golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul simultan pentru a-l rabata. Trebuie să repetați procesul pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați dezvăluit prima tehnică de rabatare a banchetei din spate a Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Volkswagen Touran?

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. În realitate, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran-ul tău dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai tipic și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să localizați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți în același timp, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Volkswagen Touran.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În concluzie, ultima soluție care vă va arăta cum să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Touran este versiunile care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Volkswagen Touran. Mereu același proces, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o dată cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașina dvs., este posibil să fiți entuziasmat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate al Volkswagen Touran.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Volkswagen Touran 3?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector