Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Touran 3?

A avea o mașină spațioasă este plăcut, ai o cameră interioară considerabilă, indiferent că dorești să transporti cu ușurință mulți călători, să pleci într-o vacanță, să te muți sau orice altă acțiune care necesită volum interior. Cu toate acestea, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că ocazional trebuie să pliați bancheta din spate a Volkswagen Touran 3 pentru a câștiga puțin volum. Deși această procedură poate părea ușoară, pe unele mașini nu este întotdeauna ușor de utilizat. Pentru a vă ajuta să îndepliniți această sarcină, echipa noastră a decis să publice acest articol pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Touran 3 conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele cu butoane și în cele din urmă la sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran 3: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest articol aruncând o privire asupra modelelor Volkswagen Touran 3 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de sistem nu este cel mai generic, dar, în funcție de anul și seria Volkswagen Touran 3, este plauzibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu poate fi mai simplu, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți curele sau snur colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați localizat golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul dintr-o dată pentru a-l rabata. Trebuie să reproduci metodologia pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii tale în funcție de aspectul pe care îl ai. Acum tocmai ați învățat prima metodă de rabatare a banchetei din spate a Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Touran 2

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran 3: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran 3 daca ai butoane situate la nivelul spatarelor/tetierelor banchetei tale. Acest aspect este mai clasic și ar trebui să o puteți face și mai ușor. Va trebui să localizați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți în același timp, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Volkswagen Touran 3.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran 3: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În concluzie, ultima soluție care vă va dezvălui cum să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Touran 3 este modelele care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a lui Volkswagen Touran 3. Întotdeauna aceeași metodologie, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare în același timp cu presiunea. pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașină, este posibil să fiți entuziasmat să aflați cum să scoateți bancheta din spate a Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector