Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Touran 2?

A avea un autoturism spatios este satisfacator, ai un spatiu interior considerabil, indiferent ca vrei sa transporti cu usurinta multi pasageri, sa mergi la drum, sa te muti, sau orice alta actiune care necesita volum interior. Dar, nu toată lumea este suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că de multe ori trebuie să pliați bancheta din spate a Volkswagen Touran 2 pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces poate părea ușor, la unele automobile nu este întotdeauna instinctiv. Pentru a vă sprijini în îndeplinirea acestei sarcini, echipa noastră a decis să publice conținutul acestui articol pentru a vă dezvălui cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Touran 2 în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom verifica sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și, în final, sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran 2: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem conținutul acestui articol privind modelele Volkswagen Touran 2 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau snur. Acest tip de sistem nu este cel mai obișnuit, dar pe baza anului și seriei Volkswagen Touran 2, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mai puțin complicat, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi că apar curele sau snur colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați descoperit golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul pe spate în același timp pentru a-l rabata. Trebuie să replicați metodologia pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați descoperit prima opțiune de rabatare a banchetei din spate a Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 3?

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran 2: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua tehnică. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. Într-adevăr, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran 2 dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai tipic și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să identificați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți deodată, unul câte unul, pentru a le acționa și împinge scaunul pe spate. pentru a-l răsturna înainte și a rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran 2.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Volkswagen Touran 2: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima tehnică care vă va învăța cum să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Touran 2 este versiunile care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a lui Volkswagen Touran 2. Întotdeauna aceeași metodologie, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa spătarele dintr-o dată cu presiunea pe pârghia. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașina dvs., este posibil să fiți entuziasmat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate al Volkswagen Touran 2.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Touran 2
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector