Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Toyota Prius 2?

Este plăcut să ai un autovehicul de dimensiuni bune, ai o cameră interioară mai mare, indiferent dacă vrei să transporti confortabil mulți călători, să mergi la drum, să te muți sau orice altă acțiune care necesită volum interior. Cu toate acestea, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că în unele cazuri trebuie să rabatați bancheta din spate a Toyota Prius 2 pentru a câștiga puțin volum. Deși această sarcină poate părea de bază, pe unele mașini nu este neapărat ușor de utilizat. Pentru a vă ajuta să finalizați acest proces, echipa noastră a decis să compună acest articol pentru a vă arăta cum să pliați bancheta din spate a Toyota Prius 2 conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra sistemelor centurilor de siguranță din spate, apoi sistemelor cu butoane și în final sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate a Toyota Prius 2: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest articol aruncând o privire asupra modelelor Toyota Prius 2 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai generică, dar pe baza anului și a seriei Toyota Prius 2, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi că apar curele sau snur colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați identificat golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul pe spate în același timp pentru a-l rabata. Trebuie să reproduceți procesul pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs. în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați dezvăluit primul proces despre cum să pliați bancheta din spate a Toyota Prius 2.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Toyota Prius?

Cum să rabatez bancheta din spate a Toyota Prius 2: modelul cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. Într-adevăr, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Toyota Prius 2 dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai comun și ar trebui să o puteți face și mai ușor. Va trebui să găsiți aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți toate dintr-o dată, unul câte unul, pentru a le acționa și împinge scaunul. înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Toyota Prius 2.

Cum să rabatez bancheta din spate a Toyota Prius 2: modelul cu butonul trageți la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima soluție care vă va învăța cum să rabatați bancheta din spate a Toyota Prius 2 este versiunile care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dvs. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Toyota Prius 2. Întotdeauna același proces, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa spătarele dintr-o dată, cu presiunea pe pârghia. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în autovehiculul dvs., este posibil să fiți entuziasmat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate a Toyota Prius 2.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Toyota Prius 2, accesați categoria noastră Toyota Prius 2.

Legătura cu publicația principală