Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Skoda Enyaq mea?

A avea un automobil uriaș este satisfăcător, ai un spațiu interior vast, indiferent dacă dorești să transporti cu ușurință mulți oameni, să pleci într-o vacanță, să te muți sau orice altă sarcină care necesită spațiu interior. Cu toate acestea, nu toți suntem suficient de norocoși să avem automobile mari, așa că în unele cazuri trebuie să rabatați bancheta din spate a Skoda Enyaq pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces poate părea obișnuit, la unele automobile nu este neapărat ușor de utilizat. Pentru a vă ajuta să finalizați această muncă, am decis să publicăm conținutul acestui articol pentru a vă arăta cum să pliați bancheta din spate a Skoda Enyaq în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele de butoane și în cele din urmă la sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Skoda Enyaq: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem conținutul acestui articol analizând modelele Skoda Enyaq care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de sistem nu este cel mai generic, dar, în funcție de anul și seria Skoda Enyaq, este posibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mai puțin dificil, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi că apar curele sau snur colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați localizat golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul simultan pentru a-l rabata. Trebuie să replicați metodologia pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați învățat primul proces despre cum să pliați bancheta din spate a Skoda Enyaq.

Weiterlesen:
Cum scot janta pe Skoda Enyaq?

Cum să rabatez bancheta din spate a Skoda Enyaq mea: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Skoda Enyaq-ului tău dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai tipic și ar trebui să o puteți face și mai ușor. Va trebui să găsiți aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți în același timp, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Skoda Enyaq.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Skoda Enyaq: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În concluzie, ultima soluție care îți va prezenta modul de rabatare a banchetei din spate a Skoda Enyaq este versiunile care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii tale. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Skoda Enyaq. Întotdeauna aceeași metodologie, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare în același timp cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașina dvs., este posibil să fiți interesat să aflați cum să scoateți bancheta din spate a Skoda Enyaq.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Skoda Enyaq, nu ezitați să consultați categoria noastră Skoda Enyaq.

Legătura cu publicația principală