Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Mercury Milan meu?

A avea un automobil spațios este plăcut, ai o cameră interioară de dimensiuni bune, fie că vrei să transporti cu ușurință mai mulți călători, să pleci într-o călătorie, să te muți sau orice alt proiect care necesită volum interior. Dar, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă vehicule mari, așa că uneori trebuie să pliați bancheta din spate a lui Mercury Milan pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces ar putea părea obișnuit, pe unele vehicule nu este întotdeauna ușor de utilizat. Pentru a vă sprijini în îndeplinirea acestei sarcini, echipa noastră a decis să compună acest document pentru a vă învăța cum să pliați bancheta din spate a lui Mercury Milan în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și, în final, sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Mercury Milan: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest document privind modelele Mercury Milan care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de sistem nu este cel mai obișnuit, dar, pe baza anului și seriei Mercury Milan, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi curele sau sfori colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați localizat golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul simultan pentru a-l rabata. Trebuie să reproduci metoda pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii tale în funcție de aspectul pe care îl ai. Acum tocmai ați dezvăluit prima opțiune despre cum să pliați bancheta din spate a lui Mercury Milan.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Mercury Milan?

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Mercury Milan: Model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua metodă. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. Într-adevăr, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a lui Mercury Milan dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai de bază și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să identificați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți simultan, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul pentru a răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a lui Mercury Milan.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Mercury Milan: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima metodă care vă va învăța cum să rabatați bancheta din spate a lui Mercury Milan este versiunile care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a lui Mercury Milan. Întotdeauna aceeași metodă, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare în același timp cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în automobilul dvs., ați putea fi interesat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate a lui Mercury Milan.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Mercury Milan, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercury Milan.

Legătura cu publicația principală