Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Mercedes Benz GLC Class?

A avea o mașină uriașă este plăcut, ai o încăpere interioară semnificativă, nu contează dacă dorești să cărați cu ușurință mai mulți călători, să plecați într-o călătorie, să vă mutați sau orice altă acțiune care necesită spațiu interior. Dar, nu toată lumea este suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că de multe ori trebuie să pliați bancheta din spate a clasei dvs. Mercedes Benz GLC pentru a câștiga puțin volum. Deși această sarcină ar putea părea obișnuită, pe unele mașini nu este neapărat intuitivă. Pentru a vă ajuta să realizați acest proces, am luat decizia de a crea acest document pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a Mercedes Benz GLC Class conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra sistemelor centurilor de siguranță din spate, apoi sistemelor cu butoane și în final sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate a Mercedes Benz GLC Class: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest document aruncând o privire asupra modelelor Mercedes Benz GLC Class care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau snur. Acest tip de caracteristică nu este cel mai generic, dar pe baza anului și a seriei Mercedes Benz GLC Class, este plauzibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu ar putea fi mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi curele sau sfori colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați găsit golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul pe spate în același timp pentru a-l rabata. Trebuie să reproduceți tehnica pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs. în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați descoperit prima metodă de rabatare a banchetei din spate a clasei dvs. Mercedes Benz GLC.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Mercedes Classe Glc?

Cum să rabatez bancheta din spate a Mercedes Benz GLC Class: Model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. Într-adevăr, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a lui Mercedes Benz GLC Class dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor banchetei tale. Acest aspect este mai de bază și ar trebui să o puteți face și mai ușor. Va trebui să localizați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți în același timp, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Mercedes Benz GLC Class.

Cum să rabatez bancheta din spate a Mercedes Benz GLC Class: modelul cu buton la nivelul scaunului

În concluzie, ultima soluție care vă va dezvălui cum să rabatați bancheta din spate a Mercedes Benz GLC Class sunt modelele care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Mercedes Benz GLC Class. Întotdeauna aceeași tehnică, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașina dvs., ați putea fi interesat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate a Mercedes Benz GLC Class.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Mercedes Classe Glc al meu

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Mercedes Benz GLC Class, aruncați o privire la categoria Mercedes Benz GLC Class.

Legătura cu publicația principală