Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Lexus GX meu?

Este plăcut să ai o mașină spațioasă, ai o cameră interioară de dimensiuni bune, indiferent că trebuie să transporti confortabil mai mulți pasageri, să pleci într-o călătorie, să te muți sau orice altă sarcină care va necesita spațiu interior. Cu toate acestea, nu toți suntem suficient de norocoși să avem mașini mari, așa că ocazional trebuie să pliați bancheta din spate a Lexus GX pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces poate părea a fi de bază, la unele automobile nu este neapărat ușor de utilizat. Pentru a vă sprijini în îndeplinirea acestei sarcini, am luat decizia de a produce conținutul acestui articol pentru a vă învăța cum să pliați bancheta din spate a Lexus GX conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, vom examina mai întâi sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și în final sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate a Lexus GX meu: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem conținutul acestui articol aruncând o privire asupra modelelor Lexus GX care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai comună, dar în funcție de anul și seria Lexus GX, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi că apar curele sau snur colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați localizat golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul pe spate în același timp pentru a-l rabata. Trebuie să replicați tehnica pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați descoperit prima metodă de rabatare a banchetei din spate a Lexus GX.

Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat pe un Lexus GX?

Cum să rabatez bancheta din spate a Lexus GX meu: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua tehnică. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. În realitate, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a lui Lexus GX dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai de bază și ar trebui să o puteți face și mai ușor. Va trebui să descoperiți aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți dintr-o dată, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul. înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Lexus GX.

Cum să rabatez bancheta din spate a Lexus GX meu: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În concluzie, ultima tehnică care vă va spune cum să rabatați bancheta din spate a Lexus GX este versiunile care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dvs. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Lexus GX. Întotdeauna aceeași tehnică, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașină, este posibil să vă gândiți să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate a Lexus GX.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Lexus GX, aruncați o privire la categoria Lexus GX.

Legătura cu publicația principală