Azcar.ro

Atelier auto
2 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Ford Edge?

A avea o mașină mare este agreabil, ai un spațiu interior considerabil, nu contează dacă vrei să cărați cu ușurință mulți călători, să plecați într-o călătorie, să vă mutați sau orice alt proiect care necesită spațiu interior. Dar, nu majoritatea oamenilor sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că ocazional trebuie să pliați bancheta din spate a Ford Edge pentru a câștiga puțin volum. Deși această procedură poate părea obișnuită, la unele automobile nu este întotdeauna instinctivă. Pentru a vă ajuta să îndepliniți această misiune, am luat decizia de a publica acest document pentru a vă arăta cum să pliați bancheta din spate a Ford Edge conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi ne vom uita la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele cu butoane și în final la sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate a Ford Edge: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest document aruncând o privire asupra modelelor Ford Edge care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de sistem nu este cel mai cunoscut, dar în funcție de anul și seria Ford Edge, este posibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi curele sau sfori colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați găsit golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul dintr-o dată pentru a-l rabata. Trebuie să replicați metodologia pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs. în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați dezvăluit prima metodă de rabatare a banchetei din spate a Ford Edge.

Weiterlesen:
Cum să tractați Ford Edge?

Cum să rabatez bancheta din spate a Ford Edge: modelul cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua tehnică. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Ford Edge-ul tău dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai clasic și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să descoperi aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți deodată, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul pe spate. pentru a-l răsturna înainte și a rabata bancheta din spate a Ford Edge.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Ford Edge: Trageți modelul cu buton la nivelul scaunului

Pentru a încheia, ultima tehnică care îți va prezenta modul de rabatare a banchetei din spate a Ford Edge este versiunile care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii tale. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Ford Edge. Întotdeauna aceeași metodologie, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare în același timp cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașină, este posibil să fiți entuziasmat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate a Ford Edge.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Ford Edge, accesați categoria noastră Ford Edge.

Legătura cu publicația principală