Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Fiat Punto Evo meu?

A avea un autovehicul uriaș este agreabil, ai un spațiu interior semnificativ, fie că trebuie să transporti confortabil mai multe persoane, să pleci într-o călătorie, să te muți sau orice alt proiect care necesită spațiu interior. Dar, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că uneori trebuie să rabatați bancheta din spate a Fiat Punto Evo pentru a câștiga puțin volum. Deși această procedură poate părea simplă, la unele automobile nu este neapărat instinctivă. Pentru a vă sprijini în realizarea acestei sarcini, echipa noastră a luat decizia de a produce acest document pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a lui Fiat Punto Evo conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom verifica sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și, în final, sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Fiat Punto Evo: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest document aruncând o privire asupra modelelor Fiat Punto Evo care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai tradițională, dar în funcție de anul și seria Fiat Punto Evo, este plauzibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mai puțin dificil, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți curele sau sfori colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați identificat golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul dintr-o dată pentru a-l rabata. Trebuie să duplicați abordarea pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs. în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați descoperit primul proces de rabatare a banchetei din spate a lui Fiat Punto Evo.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață pe Fiat Punto Evo?

Cum să rabatez bancheta din spate al meu Fiat Punto Evo: Model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua variantă. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a lui Fiat Punto Evo dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai clasic și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să descoperi aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți deodată, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul pe spate. pentru a-l răsturna înainte și a rabata bancheta din spate a lui Fiat Punto Evo.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Fiat Punto Evo: modelul cu buton la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima opțiune care vă va spune cum să rabatați bancheta din spate a Fiat Punto Evo este modelele care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a lui Fiat Punto Evo. Întotdeauna aceeași abordare, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în autovehiculul dvs., este posibil să fiți entuziasmat să aflați cum să scoateți bancheta din spate a Fiat Punto Evo.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale pe un Fiat Punto Evo?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Fiat Punto Evo, aruncați o privire la categoria Fiat Punto Evo.

Legătura cu publicația principală