Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Fiat Panda meu?

A avea un automobil uriaș este plăcut, ai un spațiu interior semnificativ, fie că ai nevoie să transporti cu ușurință mai mulți călători, să pleci la drum, să te muți, sau orice alt proiect care necesită spațiu interior. Dar, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că de multe ori trebuie să rabatați bancheta din spate a lui Fiat Panda pentru a câștiga puțin volum. Deși această procedură ar putea părea ușoară, la unele automobile nu este neapărat instinctivă. Pentru a vă ajuta să finalizați acest proces, am luat decizia de a scrie acest document pentru a vă arăta cum să pliați bancheta din spate a lui Fiat Panda în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, vom examina mai întâi sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele cu butoane și în final sistemele de tragere.

Cum rabatez bancheta din spate a lui Fiat Panda: Model cu snur / curea

În primul rând, începem acest document analizând modelele Fiat Panda care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai generică, dar în funcție de anul și seria Fiat Panda dvs., este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu ar putea fi mai simplu, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți că apar curele sau șiruri colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați localizat golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul simultan pentru a-l rabata. Trebuie să reproduci metoda pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii tale în funcție de aspectul pe care îl ai. Acum tocmai ați descoperit prima tehnică de rabatare a banchetei din spate a lui Fiat Panda.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Fiat Panda 2?

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Fiat Panda: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a lui Fiat Panda dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai de bază și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să găsiți aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți simultan, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul pe spate pentru a răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a lui Fiat Panda.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Fiat Panda: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima soluție care vă va spune cum să rabatați bancheta din spate a lui Fiat Panda este modelele care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a lui Fiat Panda. Întotdeauna aceeași metodă, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașina dvs., este posibil să vă gândiți să învățați cum să scoateți bancheta din spate a lui Fiat Panda.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Fiat Panda, accesați categoria noastră Fiat Panda.

Legătura cu publicația principală