Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Citroen C8 meu?

A avea o mașină uriașă este plăcut, ai o cameră interioară de dimensiuni bune, nu contează dacă vrei să transporti confortabil mai mulți pasageri, să pleci la drum, să te muți, sau orice alt proiect care va necesita volum interior. Cu toate acestea, nu toată lumea are norocul să aibă mașini mari, așa că de multe ori trebuie să pliați bancheta din spate a Citroen C8 pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces poate părea ușor, pe unele mașini nu este întotdeauna intuitiv. Pentru a vă ajuta să executați această lucrare, am decis să compunem această pagină de conținut pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a lui Citroen C8 în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom examina sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și în final sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate a Citroenului meu C8: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem această pagină de conținut aruncând o privire asupra modelelor Citroen C8 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai comună, dar în funcție de anul și seria Citroenului dvs. C8, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu ar putea fi mai ușor, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți curele sau șnururi colorate care apar între golurile scaunelor. Odată ce ați găsit golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul simultan pentru a-l rabata. Trebuie să replicați abordarea pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați descoperit primul proces de rabatare a banchetei din spate a lui Citroen C8.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Citroen C8 meu?

Cum să rabatez bancheta din spate a Citroenului meu C8: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua variantă. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. În realitate, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a lui Citroen C8 dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai clasic și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să identificați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți dintr-o dată, unul câte unul, pentru a le acționa și împinge scaunul. înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a lui Citroen C8.

Cum să rabatez bancheta din spate a Citroenului meu C8: Trageți modelul cu butonul la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima opțiune care vă va arăta cum să rabatați bancheta din spate a Citroen C8 dvs. este versiunile care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dvs. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acţionate pentru a elibera mişcarea spătarelor banchetei din spate a lui Citroen C8. Întotdeauna aceeași abordare, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașină, este posibil să fiți entuziasmat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate a Citroen C8.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Citroen C8, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C8.

Legătura cu publicația principală