Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc un Volvo XC90?

Vehiculele moderne au din ce în ce mai multe caracteristici și, în ciuda faptului că ne oferă mult confort, multe dintre ele nu sunt tot timpul ușor de operat. Indiferent dacă ați închiriat o mașină, ați împrumutat una sau doar ați cumpărat un Volvo XC90, în funcție de caracteristicile sale, poate fi dificil să vă dați seama cum pornesc un Volvo XC90? Chiar dacă acest act imperativ de a conduce o mașină poate părea de bun simț pentru majoritatea dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin de bază să faceți acest lucru. Astăzi vă vom arăta mai multe proceduri pentru a porni un Volvo XC90 cu cheia, apoi, într-un al doilea pas, cum să porniți un Volvo XC90 cu un card și, în sfârșit, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Volvo XC90 cu cheie?

Așa că începem articolul nostru care este conceput pentru a vă arăta cum să porniți un Volvo XC90, care este dotat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți sub diferiții pași care trebuie efectuati porniți motorul Volvo XC90:

 • Distingeți poziția neimanului (gaura in care este introdusa cheia), este in general pe partea dreapta a volanului tau, pe bord. Dacă volanul dvs. este blocat, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre volanul blocat pe Volvo XC90 care este blocat pentru a afla cum să îl deblocați.
 • Introduceți cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până când simțiți că ați depășit prima crestătură.
 • Verifică pe tabloul de bord dacă luminile portocalii se sting, dacă nu știi ce înseamnă nu te gândi de două ori pentru a consulta articolul nostru despre luminile portocalii de pe Volvo XC90 pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când pornește Volvo XC90 (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riscați să îl răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se odihnească câteva zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volvo XC90,
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Volvo XC90?

Cum să porniți un Volvo XC90 cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volvo XC90 cu cheie sau vă va învăța cum să faceți acest lucru pentru un Volvo XC90 echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Operația este tot mai mult sau mai puțin aceeași, așa că nu vă gândiți de două ori să reveniți la secțiunea anterioară pentru a avea informații despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos pașii de care trebuie să respectați pentru a porni Volvo XC90 cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie necesar sau nu să introduceți cardul într-un slot dedicat, verificați pe tabloul de bord dacă Volvo XC90 dumneavoastră este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Descoperiți butonul „start”., care în cele mai multe cazuri este plasat la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este amplasat în majoritatea cazurilor pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „pornire” o dată pentru a porni contactul Volvo XC90

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volvo XC90

.

Cum pornesc un Volvo XC90 fără cheie?

Și, în sfârșit, vom descoperi, cum se pornește un Volvo XC90 fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina este deschisă, asta poate părea logic. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Volvo XC90 dvs. este mai recent decât mijlocul anilor 90, va fi greu să îl porniți fără cheie din cauza tuturor echipamentelor de securitate prezente pe el. Desigur, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată metoda de aderare la:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și găsiți printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care se referă la motorul/bateria/demarorul dumneavoastră (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le împreună și izolați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procedurii). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volvo XC90).
Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volvo XC90?

Acolo, ați învățat toate opțiunile porniți un Volvo XC90.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию