Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc un Audi Q2?

Mașinile contemporane au un număr din ce în ce mai mare de dotări și cu toate acestea ne aduc mult confort, unele dintre ele nu sunt întotdeauna ușor de operat. Nu contează dacă ai închiriat o mașină, ti s-a împrumutat una sau doar ai cumpărat un Audi Q2, în funcție de caracteristicile sale, poate fi complicat de înțeles cum pornesc un Audi Q2? Chiar dacă acest act fundamental de a conduce o mașină poate părea evident pentru majoritatea dintre voi, determinat de opțiunile și de anul de producție al mașinii dumneavoastră, va fi mai mult sau mai puțin simplu să faceți acest lucru. Astăzi vă vom învăța diferitele tehnici de a porni un Audi Q2 cu cheia, apoi, într-o a doua secțiune, cum să porniți un Audi Q2 cu un card și, în final, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Audi Q2 cu cheie?

Așa că începem conținutul articolului nostru, care este menit să vă învețe cum să porniți un Audi Q2, care este furnizat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți sub diferitele linii directoare care trebuie efectuate porniți motorul Audi Q2:

 • Identificați locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), se află în majoritatea cazurilor în partea dreaptă a volanului, pe bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să consulți conținutul articolului nostru despre volanul blocat pe Audi Q2 care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Introduceți cheia în aceasta.
 • Verificați dacă vă aflați în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până când simțiți că ați depășit prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord că luminile portocalii dispar, dacă nu știți ce indică acestea nu ezitați să consultați conținutul articolului nostru despre luminile portocalii pe Audi Q2 pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când pornește Audi Q2 (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde altfel riscați să-l răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se odihnească câteva zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Audi Q2,
Weiterlesen:
GPS Audi Q2 nu funcționează Audi Q2

Cum să porniți un Audi Q2 cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Audi Q2 cu cheie sau vă va arăta cum să o faceți pentru un Audi Q2 echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Operația este mai mult sau mai puțin asemănătoare, așa că nu ezitați să reveniți la secțiunea anterioară pentru a obține informații despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos pașii de care trebuie să respectați pentru a porni Audi Q2 cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie necesar sau nu să introduceți cardul într-un anumit slot, verificați pe tabloul de bord dacă Audi Q2 este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu, altfel puteți păstra cardul pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care se bazează în mod obișnuit la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este situat în mod obișnuit pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Audi Q2

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Audi Q2

.

Cum pornesc un Audi Q2 fără cheie?

Și, în sfârșit, vom afla, cum se pornește un Audi Q2 fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, asta ar putea părea logic. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Audi Q2 este mai recent decât mijlocul anilor 90, va fi complicat să îl porniți fără cheie din cauza tuturor dispozitivelor de securitate prezente pe el. După cum era de așteptat, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată procedura de care trebuie să respectați:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și plasați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care privește motorul/bateria/demarorul (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le împreună și izolați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procedurii). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Audi Q2).
Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Audi Q2 al meu?

Acolo, ai descoperit toate căile porniți un Audi Q2.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Audi Q2, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi Q2.

Legătura cu publicația principală