Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat pe un volvo v70?

It’s probably the summer, you’ve just purchased a new motor vehicle and you wish to use one of the best functions of your volvo v70, air conditioning!

La majoritatea autovehiculelor, pornirea aerului condiționat nu este o sarcină dificilă de efectuat, dar pe această pagină vom analiza această acțiune, care, deși obișnuită, poate fi puțin complexă pentru începători. Deci vom afla cum pornesc aerul condiționat la un volvo v70? În primul rând, vom afla cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe volvo v70 și pentru a încheia vă vom oferi câteva sugestii despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la volvo v70?

Aerul condiționat al volvo v70 dvs. funcționează într-un mod foarte echivalent cu cel al frigiderului dvs., de fapt, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, după starea sa (lichid sau gaz) va elibera rece. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele părți care se vor asigura că aerul condiționat al volvo v70 funcționează corect:

 • Compresorul: Este componenta principală a sistemului dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va controla circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca țintă, ca un radiator, să permită gazului să scadă în temperatură și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de încălzire va supune lichidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme în gaz și în timpul acestei tranziții va crea frig care va fi livrat în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un volvo v70?

În practică, acest sistem funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să își modifice starea, ducând la producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al volvo v70.

Cum pornești aerul condiționat pe volvo v70?

Acum să trecem la partea care te interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe volvo v70? Deși acest proces nu este dificil pentru majoritatea dintre voi, ar fi păcat să nu profitați la maximum de el pentru că nu știți cum să-l porniți.

Porniți manual aerul condiționat pe volvo v70

Există două tipuri de aer condiționat pe volvo v70, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai comun dintre cele două, aer condiționat manual, acest tip de aer condiționat pe volvo v70 este ceea ce am putea. numiți nivelul de bază. În realitate, nu vă va oferi acces la o mulțime de setări, dar veți avea deja posibilitatea de a reîmprospăta aerul din interiorul mașinii. Puteți selecta doar puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al volvo v70, va trebui să porniți butonul A/C al volvo v70, apoi să setați ventilația și temperatura volvo v70.

Porniți controlul automat al climei la un volvo v70

În cele din urmă, ne vom uita cum se pornește aerul condiționat automat pe volvo v70. Deși abordarea este foarte echivalentă cu aerul condiționat manual, există câteva opțiuni suplimentare care vă vor permite să apreciați aerul proaspăt cu mult mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să selectați temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. În plus față de controlul automat al climei, aveți adesea posibilitatea de a utiliza opțiunea „Bi-Zone”, care vă oferă șansele de a alege diferite temperaturi în funcție de zonele volvo v70. Pentru a porni aerul condiționat automat pe volvo v70, va trebui pur și simplu să porniți butonul A/C al sistemului de ventilație, apoi să selectați temperatura pe care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe volvo v70.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă de pe volvo v70?

Câteva sfaturi despre cum să utilizați aerul condiționat al volvo v70

Pentru a termina, ultima parte a conținutului articolului nostru, acum că ați înțeles cum să activați aerul condiționat pe volvo v70 dvs., vom vedea câteva sugestii practice pentru a optimiza utilizarea aerului condiționat și a-l păstra:

  • Când ajungeți cu volvo v70 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile simultan cu aerul condiționat pentru a evacua excesul de aer cald înainte de a le închide din nou pentru a permite aerul condiționat să funcționeze.
  • În lunile de iarnă, puteți folosi aparatul de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta vă va fi mai util decât sistemul dvs. de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la volvo v70 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a vă păstra compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umezeală în habitaclu. În cazul în care ați observat mirosuri neplăcute provenind de la aerul condiționat din volvo v70, nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut pe acest subiect

.

 • Porniți adesea aerul condiționat al volvo v70, chiar și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo v70, aruncați o privire la categoria volvo v70.

Ссылка на основную публикацию