Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 6?

Probabil că este cald, tocmai ți-ai achiziționat o mașină nouă și vrei să folosești una dintre cele mai valoroase funcții ale Volkswagen Transporter 6, aer condiționat!

La majoritatea vehiculelor, pornirea aerului condiționat nu este un lucru dificil de realizat, dar pe această pagină vom analiza acest proces, care, deși este de bază, poate fi puțin complex pentru începători. Deci vom afla cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 6? În primul rând, vom afla cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 6 și, pentru a finaliza, vă vom oferi câteva sugestii despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Transporter 6?

Aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6 funcționează într-un mod foarte asemănător cu cel al frigiderului dvs., de fapt, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, în funcție de starea sa (lichid sau gaz) va elibera rece. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele componente care se vor asigura că aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6 funcționează corect:

 • Compresorul: Este partea principală a sistemului dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va gestiona circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca țintă, ca un radiator, să permită gazului să scadă în temperatură și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de incalzire va supune fluidul sub presiune la o temperatura ridicata care il va face sa se transforme direct in gaz si in timpul acestei schimbari va genera frig care va fi trimis in habitaclu de catre evaporator.
Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?

În practică, acest sistem funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să își schimbe starea, determinând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6.

Cum porniți aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 6?

Acum să trecem la secțiunea care te interesează cel mai mult, cum se pornește aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 6? Deși acest proces nu este atât de dificil pentru majoritatea dintre voi, ar fi păcat să nu profitați de el pentru că nu știți cum să-l porniți.

Porniți manual aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 6

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 6, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai comun dintre cele două, aer condiționat manual, acest tip de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 6 este ceea ce am putea numi nivelul de intrare. În realitate, nu îți va oferi acces la o mulțime de setări, dar vei avea deja ocazia să răcești aerul din interiorul mașinii tale. Puteți selecta pur și simplu intensitatea ventilației și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Transporter 6, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Transporter 6.

Porniți controlul automat al climatizării la un Volkswagen Transporter 6

În sfârșit, vom afla cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Transporter 6. Deși abordarea este foarte echivalentă cu aerul condiționat manual, există câteva opțiuni suplimentare care vă vor permite să apreciați aerul răcoritor cu mult mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să selectați temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. În plus față de controlul automat al climatizării, aveți deseori posibilitatea de a utiliza funcția „Bi-Zone”, care vă oferă posibilitatea de a selecta diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Transporter 6. Pentru a porni aerul condiționat automat pe Volkswagen Transporter 6, va trebui pur și simplu să porniți butonul A/C al sistemului dvs. de ventilație, apoi să selectați temperatura pe care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 4, ce să faci?

Câteva sfaturi despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6

Pentru a finaliza, ultima secțiune a conținutului nostru, acum că ați înțeles cum să activați aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 6, vă vom spune câteva sugestii practice pentru a optimiza utilizarea aerului condiționat și a-l întreține:

  • Când intrați în Volkswagen Transporter 6 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile în același timp cu aerul condiționat pentru a scăpa de excesul de aer cald, înainte de a le închide din nou pentru a permite aerul condiționat să funcționeze.
  • Iarna, poți folosi aparatul tău de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai util decât sistemul tău de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Transporter 6 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a păstra compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umezeală în habitaclu. În cazul în care ați descoperit mirosuri neplăcute provenind de la aerul condiționat din Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să citiți conținutul articolului nostru pe acest subiect

.

 • Porniți în mod regulat aerul condiționat al Volkswagen Transporter 6, și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector