Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 5?

Este aproape sigur vara, tocmai ți-ai cumpărat un vehicul nou și vrei să folosești una dintre cele mai bune funcții ale Volkswagen Transporter 5, aer condiționat!

La majoritatea autovehiculelor, pornirea aerului condiționat nu este o sarcină complicată de realizat, dar pe această pagină vom verifica această manipulare, care, deși foarte ușoară, poate fi puțin tehnică pentru începători. Deci vom descoperi cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 5? În primul rând, vom descoperi cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 5 și pentru a încheia vă vom oferi câteva recomandări despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Transporter 5?

Aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5 funcționează într-un mod foarte echivalent cu cel al frigiderului dvs., în realitate, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care in functie de starea sa (lichid sau gaz) va produce frig. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele elemente care se vor asigura că aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5 funcționează corect:

 • Compresorul: Este componenta esentiala a unitatii dumneavoastra de aer conditionat, gestioneaza presiunea din circuitul dumneavoastra si va controla circulatia fluidelor in circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca țintă, ca un radiator, să lase gazul să scadă în temperatură și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de încălzire va supune lichidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme în gaz și în timpul acestei schimbări va crea frig care va fi trimis în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
Unde este demarorul la Volkswagen Transporter?

În practică, această unitate funcționează în circuit închis, iar prin crearea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să se transforme în stare, determinând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5.

Cum porniți aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 5?

Acum să trecem la partea care te interesează cel mai mult, cum se pornește aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 5? Deși acest proces nu este atât de dificil pentru mulți dintre voi, ar fi păcat să nu profitați de el pentru că nu știți cum să-l porniți.

Porniți manual aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 5

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 5, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai comun dintre cele două, aer condiționat manual, acest tip de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 5 este ceea ce am putea numi nivelul de bază. De fapt, nu vă va oferi acces la multe comenzi, dar veți avea deja posibilitatea de a răci aerul din interiorul mașinii. Puteți alege pur și simplu puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Transporter 5, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Transporter 5.

Porniți controlul automat al climatizării la un Volkswagen Transporter 5

Pentru a termina, vom descoperi cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Transporter 5. Deși metoda este foarte apropiată de aerul condiționat manual, există câteva opțiuni suplimentare care vă vor permite să apreciați aerul proaspăt cu mult mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să alegeți temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. În plus față de controlul automat al climei, aveți în mod frecvent opțiunea de a utiliza funcția „Bi-Zone”, care vă oferă șansele de a alege diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Transporter 5. Pentru a porni aerul condiționat automat pe dvs. Volkswagen Transporter 5, va trebui doar să porniți butonul A/C al unității dvs. de ventilație, apoi să alegeți temperatura la care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter?

Câteva sfaturi despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5

Pentru a finaliza, ultima parte a paginii noastre de conținut, acum că ați înțeles cum să activați aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 5, vă vom oferi câteva recomandări practice pentru a optimiza utilizarea aerului condiționat și a-l păstra:

  • Când intrați în Volkswagen Transporter 5 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile simultan, deoarece aerul condiționat pentru a elimina excesul de aer cald înainte de a le închide din nou pentru a lăsa aerul condiționat să funcționeze.
  • În timpul iernii, puteți folosi aparatul de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai productiv decât sistemul dvs. de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Transporter 5 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a vă păstra compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați detectat mirosuri neplăcute provenind de la aerul condiționat din Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să citiți pagina noastră pe acest subiect

.

 • Porniți în mod regulat aerul condiționat al Volkswagen Transporter 5, tot iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию