Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 4?

Este destul de probabil vara, tocmai ți-ai cumpărat un autovehicul nou și vrei să folosești una dintre cele mai bune opțiuni ale Volkswagen Transporter 4, aer condiționat!

La majoritatea mașinilor, pornirea aerului condiționat nu este un lucru complicat de făcut, dar în acest articol vom arunca o privire asupra acestei manipulări, care, deși de bază, poate fi puțin complicată pentru începători. Deci vom vedea cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 4? Mai întâi, vom vedea cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 4 și, în cele din urmă, vă vom oferi câteva sugestii despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Transporter 4?

Aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4 funcționează într-un mod foarte identic cu cel al frigiderului de familie, de fapt, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, după starea sa (lichid sau gaz) va emite frig. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele componente care se vor asigura că aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4 funcționează corect:

 • Compresorul: Este componenta esentiala a unitatii dumneavoastra de aer conditionat, gestioneaza presiunea din circuitul dumneavoastra si va gestiona circulatia fluidelor in circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca scop, ca un radiator, să permită gazului să scadă în temperatură și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Ventilatorul de încălzire va supune fluidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme în gaz și în timpul acestei schimbări va crea frig care va fi livrat în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 4 nu funcționează Volkswagen Transporter 4

De fapt, această unitate funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să își modifice starea, determinând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4.

Cum porniți aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 4?

Acum să trecem la partea care te interesează cel mai mult, cum se pornește aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 4? Deși această manipulare nu este dificilă pentru mulți dintre voi, ar fi păcat să nu profitați de ea pentru că nu știți cum să o porniți.

Porniți manual aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 4

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Transporter 4, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai popular dintre cele două, aer condiționat manual, această versiune a aerului condiționat de pe Volkswagen Transporter 4 este ceea ce am putea numi nivelul de bază. În realitate, nu îți va oferi acces la o mulțime de opțiuni, dar vei avea deja posibilitatea de a răci aerul din interiorul mașinii tale. Puteți selecta pur și simplu intensitatea ventilației și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Transporter 4, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Transporter 4.

Porniți controlul automat al climatizării la un Volkswagen Transporter 4

Pentru a termina, vom afla cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Transporter 4. Deși tehnica este foarte identică cu cea a aerului condiționat manual, există câteva opțiuni suplimentare care vă vor permite să beneficiați de aer răcoritor cu mult mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să selectați temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. În plus față de controlul automat al climatizării, în multe cazuri aveți opțiunea de a utiliza funcția „Bi-Zone”, care vă oferă posibilitatea de a selecta diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Transporter 4. Pentru a porni aerul condiționat automat pe Volkswagen Transporter 4, va trebui doar să porniți butonul A/C al unității de ventilație, apoi să selectați temperatura pe care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter-ul meu trage spre stânga, ce să fac?

Câteva sfaturi despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4

Pentru a finaliza, ultima parte a conținutului articolului nostru, acum că ați înțeles cum să activați aerul condiționat pe Volkswagen Transporter 4, vă vom oferi câteva sugestii practice pentru a îmbunătăți utilizarea aerului condiționat și a-l păstra:

  • Când ajungeți în Volkswagen Transporter 4 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile în același timp cu aerul condiționat pentru a elimina excesul de aer cald, înainte de a le închide din nou pentru a permite aerul condiționat să funcționeze.
  • În lunile de iarnă, poți folosi aparatul tău de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai util decât sistemul tău de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Transporter 4 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a menține compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați observat mirosuri neplăcute cauzate de aerul condiționat din Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut pe acest subiect

.

 • Porniți în mod regulat aerul condiționat al Volkswagen Transporter 4, chiar și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector