Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Touran 3?

Probabil că este cald, tocmai ți-ai achiziționat un automobil nou și dorești să folosești una dintre cele mai utile caracteristici ale Volkswagen Touran 3, aerul condiționat!

La majoritatea mașinilor, pornirea aerului condiționat nu este o sarcină dificilă, dar în acest articol vom verifica acest proces, care, deși simplu, poate fi puțin tehnic pentru începători. Deci vom vedea cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Touran 3? În primul rând, vom vedea cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Touran 3 și, în final, vă vom oferi câteva recomandări despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Touran 3?

Aerul condiționat al Volkswagen Touran 3 funcționează într-un mod foarte identic cu cel al frigiderului de familie, de fapt, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, în funcție de starea sa (lichid sau gaz) va elibera rece. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele elemente care vor fi siguri că aerul condiționat al Volkswagen Touran 3 funcționează corect:

 • Compresorul: Este partea principală a unității dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va gestiona circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca scop principal, ca un radiator, să permită gazului să scadă în temperatură și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de încălzire va supune fluidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme direct în gaz și în timpul acestei tranziții va crea frig care va fi livrat în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă pe Volkswagen Touran?

De fapt, acest sistem funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să se transforme în stare, rezultând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Touran 3.

Cum porniți aerul condiționat la Volkswagen Touran 3?

Acum să trecem la partea care te interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe Volkswagen Touran 3? Deși acest proces este mai ușor decât credeți pentru majoritatea dintre voi, ar fi păcat să nu profitați la maximum de el pentru că nu știți cum să-l porniți.

Porniți manual aerul condiționat la Volkswagen Touran 3

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Touran 3, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai comun dintre cele două, aer condiționat manual, acest stil de aer condiționat pe Volkswagen Touran 3 este ceea ce am putea numi nivelul de bază. Într-adevăr, nu îți va oferi acces la o mulțime de opțiuni, dar vei avea deja posibilitatea de a răci aerul din interiorul mașinii tale. Puteți alege pur și simplu puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Touran 3, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Touran 3, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Touran 3.

Porniți controlul automat al climatizării la un Volkswagen Touran 3

În sfârșit, vom vedea cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Touran 3. Deși abordarea este foarte asemănătoare cu aerul condiționat manual, există câteva posibilități suplimentare care vă vor permite să apreciați aerul răcoritor cu și mai multă comoditate. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să alegeți temperatura pe care doriți să o aveți în cabină și sistemul se va autoregla pentru a o atinge. În plus față de climatizarea automată, aveți în multe cazuri opțiunea de a utiliza opțiunea „Bi-Zone”, care vă oferă posibilitatea de a alege diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Touran 3. Pentru a porni aerul condiționat automat pe Volkswagen Touran 3, va trebui pur și simplu să porniți butonul A/C al sistemului de ventilație, apoi să alegeți temperatura pe care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Touran 2 zdrăngănește la rece

Câteva recomandări despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Touran 3

Pentru a finaliza, ultima parte a conținutului articolului nostru, acum că ați învățat cum să activați aerul condiționat la Volkswagen Touran 3, vă vom oferi câteva recomandări practice pentru a îmbunătăți utilizarea aerului condiționat și a-l întreține:

  • Când ajungeți în Volkswagen Touran 3 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile în același timp cu aerul condiționat pentru a elimina excesul de aer cald, înainte de a le închide din nou pentru a permite aerul condiționat să funcționeze.
  • În lunile de iarnă, poți folosi aparatul tău de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai eficient decât sistemul tău de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Touran 3 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a vă menține compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați găsit mirosuri neplăcute provenind de la aerul condiționat din Volkswagen Touran 3, nu ezitați să citiți articolul nostru pe acest subiect

.

 • Porniți des aerul condiționat al Volkswagen Touran 3, și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector