Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Touran 2?

Este aproape sigur că este cald, tocmai ți-ai achiziționat un vehicul nou și dorești să folosești una dintre cele mai valoroase opțiuni ale Volkswagen Touran 2, aer condiționat!

La majoritatea automobilelor, pornirea aerului condiționat nu este o acțiune dificilă de realizat, dar astăzi vom arunca o privire asupra acestui proces, care, deși foarte ușor, poate fi puțin complicat pentru începători. Deci vom afla cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Touran 2? În primul rând, vom afla cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Touran 2 și, pentru a finaliza, vă vom oferi câteva sugestii despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Touran 2?

Aerul condiționat al Volkswagen Touran 2 funcționează într-un mod foarte identic cu cel al frigiderului dvs., de fapt, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, în funcție de starea sa (lichid sau gaz) va emite frig. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele elemente care se vor asigura că aerul condiționat al Volkswagen Touran 2 funcționează corect:

 • Compresorul: Este partea principală a sistemului dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va controla circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca scop principal, ca un radiator, să permită scăderea temperaturii gazului și revenirea la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de incalzire va supune lichidul sub presiune la o temperatura ridicata care il va face sa se transforme in gaz si in timpul acestei tranzitii va genera frig care va fi directionat in habitaclu de catre evaporator.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volkswagen Touran 2 pe poziție

De fapt, această unitate funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să se transforme în stare, determinând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Touran 2.

Cum porniți aerul condiționat la Volkswagen Touran 2?

Acum să trecem la partea care te interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe Volkswagen Touran 2? Deși această manipulare nu este atât de dificilă pentru majoritatea dintre voi, ar fi păcat să nu profitați la maximum de ea pentru că nu știți cum să o porniți.

Porniți manual aerul condiționat la Volkswagen Touran 2

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Touran 2, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai frecvent dintre cele două, aer condiționat manual, acest tip de aer condiționat pe Volkswagen Touran 2 este ceea ce l-am putea numi pe cel ieftin. În realitate, nu vă va oferi acces la o mulțime de comenzi, dar veți avea deja ocazia să răciți aerul din interiorul mașinii. Puteți alege pur și simplu puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Touran 2, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Touran 2, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Touran 2.

Porniți controlul automat al climatizării la un Volkswagen Touran 2

Pentru a încheia, ne vom uita la cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Touran 2. Deși metodologia este foarte comparabilă cu aerul condiționat manual, există câteva posibilități suplimentare care vă vor permite să apreciați aerul proaspăt cu și mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să alegeți temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. Pe lângă climatizarea automată, în multe cazuri aveți opțiunea de a utiliza funcția „Bi-Zone”, care vă oferă șansele de a alege diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Touran 2. Pentru a porni aerul automat condiționând pe Volkswagen Touran 2, va trebui doar să porniți butonul A/C al unității de ventilație, apoi să alegeți temperatura la care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 2?

Câteva recomandări despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Touran 2

Pentru a încheia, ultima parte a conținutului nostru, acum că ați învățat cum să activați aerul condiționat pe Volkswagen Touran 2, vom vedea câteva sugestii practice pentru a îmbunătăți utilizarea aerului condiționat și a-l păstra:

  • Când intrați în Volkswagen Touran 2 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile în timp ce faceți acest lucru, deoarece aerul condiționat pentru a evacua excesul de aer cald, înainte de a le închide din nou pentru a permite aerul condiționat să funcționeze.
  • În lunile reci, puteți folosi aparatul de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai productiv decât sistemul dvs. de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Touran 2 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a vă menține compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați descoperit mirosuri neplăcute provenite de la aerul condiționat din Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect

.

 • Porniți frecvent aerul condiționat al Volkswagen Touran 2, chiar și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. În plus, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector