Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Golf 7?

Probabil că afară este cald, tocmai ți-ai achiziționat un vehicul nou și vrei să folosești una dintre capabilitățile foarte utile ale Volkswagen Golf 7, aer condiționat!

La majoritatea vehiculelor, pornirea aerului condiționat nu este o sarcină dificilă de realizat, dar astăzi vom analiza această manipulare, care, deși obișnuită, poate fi puțin complexă pentru începători. Deci vom vedea cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Golf 7? În primul rând, vom vedea cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Golf 7 și, în final, vă vom oferi câteva sugestii despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Golf 7?

Aerul condiționat al Volkswagen Golf 7 funcționează într-un mod foarte asemănător cu cel al frigiderului dvs., adevărul este că funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, după starea sa (lichid sau gaz) va produce frig. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele componente care se vor asigura că aerul condiționat al Volkswagen Golf 7 funcționează corect:

 • Compresorul: Este elementul principal al unității dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va controla circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: aceasta mica serpentina are ca scop, asemanator unui radiator, sa permita gazului sa scada temperatura si sa revina la starea lichida (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de încălzire va supune fluidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme în gaz și în timpul acestei schimbări va genera frig care va fi direcționat în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen Golf 3?

În practică, acest dispozitiv funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să își modifice starea, rezultând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Golf 7.

Cum porniți aerul condiționat la Volkswagen Golf 7?

Acum să trecem la secțiunea care vă interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe Volkswagen Golf 7? Deși această manipulare nu este atât de dificilă pentru mulți dintre voi, ar fi păcat să nu beneficiați de ea pentru că nu știți cum să o porniți.

Porniți manual aerul condiționat la Volkswagen Golf 7

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Golf 7, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai comun dintre cele două, aer condiționat manual, acest stil de aer condiționat pe Volkswagen Golf 7 este ceea ce l-am putea numi pe cel ieftin. În realitate, nu îți va oferi acces la o mulțime de ajustări, dar vei avea deja ocazia să răcești aerul din interiorul mașinii tale. Puteți selecta pur și simplu puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Golf 7, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Golf 7, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Golf 7.

Porniți climatizarea automată la un Volkswagen Golf 7

Pentru a termina, vom vedea cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Golf 7. Deși abordarea este foarte apropiată de aerul condiționat manual, există câteva opțiuni suplimentare care vă vor permite să apreciați aerul rece cu mult mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să selectați temperatura pe care doriți să o aveți în cabină și sistemul se va autoregla pentru a o atinge. În plus față de climatizarea automată, aveți în multe cazuri opțiunea de a utiliza funcția „Bi-Zone”, care vă oferă șansele de a selecta diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Golf 7. Pentru a porni aerul condiționat automat pe Volkswagen Golf 7, va trebui doar să porniți butonul A/C al dispozitivului de ventilație, apoi să selectați temperatura la care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Golf 7.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Volkswagen Golf 5, ce să faci?

Câteva recomandări despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Golf 7

În sfârșit, ultima secțiune a conținutului nostru, acum că știi cum să pornești aerul condiționat pe Volkswagen Golf 7, vom vedea câteva sugestii practice pentru a îmbunătăți utilizarea aerului condiționat și a-l păstra:

  • Când ajungeți în Volkswagen Golf 7 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile în timp ce faceți acest lucru, deoarece aerul condiționat pentru a elimina excesul de aer cald, înainte de a le închide din nou pentru a lăsa aerul condiționat să funcționeze.
  • În lunile reci, poți folosi aparatul tău de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai util decât sistemul tău de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Golf 7 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a menține compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați descoperit mirosuri neplăcute provenind de la aerul condiționat din Volkswagen Golf 7, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect

.

 • Porniți în mod regulat aerul condiționat al Volkswagen Golf 7, chiar și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Golf 7, aruncați o privire la categoria Volkswagen Golf 7.

Legătura cu publicația principală