Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Golf 6?

Cu siguranță este vară, tocmai ți-ai achiziționat un autovehicul nou și vrei să folosești una dintre funcțiile foarte utile ale Volkswagen Golf 6, aer condiționat!

La majoritatea autovehiculelor, pornirea aerului condiționat nu este o sarcină dificilă de realizat, dar în acest articol vom arunca o privire asupra acestei manipulări, care, deși simplă, poate fi puțin complexă pentru începători. Deci vom vedea cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Golf 6? Mai întâi, vom vedea cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Golf 6 și, în cele din urmă, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Golf 6?

Aerul condiționat al Volkswagen Golf 6 funcționează într-un mod foarte identic cu cel al frigiderului dvs., în realitate, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, în funcție de starea sa (lichid sau gaz) va elibera rece. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele părți care se vor asigura că aerul condiționat al Volkswagen Golf 6 funcționează corect:

 • Compresorul: Este elementul principal al unității dumneavoastră de aer condiționat, controlează presiunea din circuitul dumneavoastră și va gestiona circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca scop, ca un radiator, să permită scăderea temperaturii gazului și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de încălzire va supune lichidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme în gaz și în timpul acestei tranziții va genera frig care va fi livrat în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Golful meu?

În practică, acest sistem funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să își schimbe starea, determinând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Golf 6.

Cum porniți aerul condiționat la Volkswagen Golf 6?

Acum să trecem la secțiunea care vă interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe Volkswagen Golf 6? Deși această sarcină nu este dificilă pentru mulți dintre voi, ar fi păcat să nu profitați din plin de ea pentru că nu știți cum să o porniți.

Porniți manual aerul condiționat la Volkswagen Golf 6

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Golf 6, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai frecvent dintre cele două, aer condiționat manual, această versiune a aerului condiționat pe Volkswagen Golf 6 este ceea ce am putea numi nivelul de intrare. De fapt, nu vă va oferi acces la o mulțime de setări, dar veți avea deja posibilitatea de a răci aerul din interiorul mașinii. Puteți alege pur și simplu puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Golf 6, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Golf 6, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Golf 6.

Porniți climatizarea automată la un Volkswagen Golf 6

Pentru a incheia, vom vedea cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Golf 6. Deși abordarea este foarte asemănătoare cu aerul condiționat manual, există câteva opțiuni suplimentare care vă vor permite să vă bucurați de aer rece cu mult mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să alegeți temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. Pe lângă climatizarea automată, ai deseori posibilitatea de a utiliza funcția „Bi-Zone”, care îți oferă șansele de a alege diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Golf 6. Pentru a porni sistemul automat de aer condiționat Volkswagen Golf 6, va trebui doar să porniți butonul A/C al sistemului de ventilație, apoi să alegeți temperatura pe care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Golf 6.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Golf 6, ce să fac?

Câteva sfaturi despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Golf 6

În concluzie, ultima secțiune a conținutului nostru, acum că ați înțeles cum să activați aerul condiționat pe Volkswagen Golf 6, vă vom oferi câteva sfaturi practice pentru a îmbunătăți utilizarea aerului condiționat și a-l întreține:

  • Când intrați în Volkswagen Golf 6 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile în timp ce faceți acest lucru, deoarece aerul condiționat pentru a elimina excesul de aer cald, înainte de a le închide din nou pentru a lăsa aerul condiționat să funcționeze.
  • Iarna, poți folosi aparatul tău de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai productiv decât sistemul tău de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Golf 6 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a vă păstra compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați descoperit mirosuri neplăcute provenite de la aerul condiționat din Volkswagen Golf 6, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect

.

 • Porniți în mod regulat aerul condiționat al Volkswagen Golf 6, și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. În plus, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Golf 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Golf 6.

Legătura cu publicația principală