Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Golf 2?

Este aproape sigur că este cald, tocmai ți-ai achiziționat un autovehicul nou și dorești să folosești una dintre cele mai utile opțiuni ale Volkswagen Golf 2, aer condiționat!

La majoritatea autovehiculelor, pornirea aerului condiționat nu este o acțiune dificilă de realizat, dar în acest articol vom verifica această acțiune, care, deși obișnuită, poate fi puțin complicată pentru începători. Deci vom afla cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Golf 2? În primul rând, vom afla cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Golf 2 și, pentru a finaliza, vă vom oferi câteva recomandări despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Volkswagen Golf 2?

Aerul condiționat al Volkswagen Golf 2 funcționează într-un mod foarte similar cu cel al frigiderului de familie, de fapt, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, în funcție de starea sa (lichid sau gaz) va elibera rece. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele componente care se vor asigura că aerul condiționat al Volkswagen Golf 2 funcționează corect:

 • Compresorul: Este elementul principal al unității dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va gestiona circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca scop, ca un radiator, să permită scăderea temperaturii gazului și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de încălzire va supune lichidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme în gaz și în timpul acestei tranziții va produce frig care va fi livrat în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Golf 7

De fapt, această unitate funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să își modifice starea, determinând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Volkswagen Golf 2.

Cum porniți aerul condiționat la Volkswagen Golf 2?

Acum să trecem la partea care te interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe Volkswagen Golf 2? Deși acest proces este suficient de simplu pentru mulți dintre voi, ar fi păcat să nu profitați din plin de el pentru că nu știți cum să-l porniți.

Porniți manual aerul condiționat la Volkswagen Golf 2

Există două tipuri de aer condiționat pe Volkswagen Golf 2, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai comun dintre cele două, aer condiționat manual, această formă de aer condiționat pe Volkswagen Golf 2 este ceea ce am putea numi nivelul de intrare. În realitate, nu îți va oferi acces la multe reglaje, dar vei avea deja posibilitatea de a răci aerul din interiorul mașinii tale. Puteți selecta doar intensitatea ventilației și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Volkswagen Golf 2, va trebui să porniți butonul A/C al Volkswagen Golf 2, apoi să setați ventilația și temperatura Volkswagen Golf 2.

Porniți climatizarea automată la un Volkswagen Golf 2

În sfârșit, vom afla cum se pornește aerul condiționat automat pe Volkswagen Golf 2. Deși procesul este foarte comparabil cu aerul condiționat manual, există câteva posibilități suplimentare care vă vor permite să beneficiați de aer împrospătat cu mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să selectați temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. Pe lângă climatizarea automată, în multe cazuri aveți posibilitatea de a alege să utilizați opțiunea „Bi-Zone”, care vă oferă posibilitatea de a alege diferite temperaturi în funcție de zonele Volkswagen Golf 2. Pentru a porni automatul aer condiționat pe Volkswagen Golf 2, va trebui doar să porniți butonul A/C al unității dvs. de ventilație, apoi să selectați temperatura pe care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Volkswagen Golf 2.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Volkswagen Golf 2?

Câteva recomandări despre cum să utilizați aerul condiționat al Volkswagen Golf 2

În sfârșit, ultima parte a documentului nostru, acum că ați învățat cum să porniți aerul condiționat pe Volkswagen Golf 2, vom vedea câteva recomandări practice pentru a îmbunătăți utilizarea aerului condiționat și a-l întreține:

  • Când intrați în Volkswagen Golf 2 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile simultan cu aerul condiționat pentru a evacua excesul de aer cald înainte de a le închide din nou pentru a lăsa aerul condiționat să funcționeze.
  • Iarna, poti folosi aparatul tau de aer conditionat pentru a indeparta ceata de pe gresie, datorita dezumidificatorului de aer, acesta va fi mai eficient decat sistemul tau de incalzire.
  • Opriți aerul condiționat la Volkswagen Golf 2 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a vă menține compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați descoperit mirosuri neplăcute cauzate de aerul condiționat din Volkswagen Golf 2, nu ezitați să răsfoiți conținutul articolului nostru pe acest subiect

.

 • Porniți des aerul condiționat al Volkswagen Golf 2, chiar și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Golf 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Golf 2.

Legătura cu publicația principală