Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum pornesc aerul condiționat la un Audi Q8?

Probabil că este cald, tocmai ți-ai achiziționat o mașină nouă și vrei să folosești una dintre cele mai utile opțiuni ale Audi Q8 tău, aer condiționat!

La majoritatea vehiculelor, pornirea aerului condiționat nu este o sarcină dificilă de îndeplinit, dar astăzi vom analiza această manipulare, care, deși obișnuită, poate fi puțin tehnică pentru începători. Deci vom afla cum pornesc aerul condiționat la un Audi Q8? În primul rând, vom afla cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Audi Q8 și în cele din urmă vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat la Audi Q8?

Aerul condiționat al Audi Q8 funcționează într-un mod foarte asemănător cu cel al frigiderului dvs., de fapt, funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, în funcție de starea sa (lichid sau gaz) va elibera rece. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele părți care se vor asigura că aerul condiționat al Audi Q8 funcționează corect:

 • Compresorul: Este partea esențială a sistemului dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va controla circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca scop, ca un radiator, să lase gazul să scadă în temperatură și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de încălzire va supune lichidul sub presiune la o temperatură ridicată care îl va face să se transforme în gaz și în timpul acestei tranziții va genera frig care va fi direcționat în habitaclu de către evaporator.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Audi Q8?

De fapt, acest dispozitiv functioneaza intr-un circuit inchis, iar prin provocarea variatiilor de temperatura si presiune, gazul frigorific va avea voie sa modifice starea, ducand la producerea de caldura sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Audi Q8.

Cum porniți aerul condiționat la Audi Q8?

Acum să trecem la secțiunea care vă interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe Audi Q8? Deși această manipulare nu este atât de dificilă pentru mulți dintre voi, ar fi păcat să nu beneficiați de ea pentru că nu știți cum să o porniți.

Porniți manual aerul condiționat la Audi Q8

Există două tipuri de aer condiționat pe Audi Q8, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai frecvent dintre cele două, aer condiționat manual, acest stil de aer condiționat pe Audi Q8 este ceea ce am putea. numiți nivelul de bază. De fapt, nu îți va oferi acces la o mulțime de opțiuni, dar vei avea deja ocazia să răcești aerul din interiorul mașinii tale. Puteți alege pur și simplu puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Audi Q8, va trebui să porniți butonul A/C al Audi Q8, apoi să setați ventilația și temperatura Audi Q8.

Porniți climatizarea automată la un Audi Q8

În cele din urmă, vom vedea cum se pornește aerul condiționat automat pe Audi Q8. Deși metoda este foarte apropiată de aerul condiționat manual, există câteva posibilități suplimentare care vă vor permite să vă bucurați de aer răcoritor cu mai multă comoditate. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să alegeți temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. În plus față de climatizarea automată, în multe cazuri aveți opțiunea de a utiliza opțiunea „Bi-Zone”, care vă oferă posibilitatea de a selecta diferite temperaturi în funcție de zonele Audi Q8 dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat automat pe Audi Q8, va trebui doar să porniți butonul A/C al dispozitivului de ventilație, apoi să alegeți temperatura pe care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Audi Q8.

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Audi Q8 meu?

Câteva recomandări despre cum să utilizați aerul condiționat al Audi Q8

Pentru a termina, ultima secțiune a documentului nostru, acum că ați înțeles cum să porniți aerul condiționat pe Audi Q8 dvs., vom vedea câteva sfaturi practice pentru a îmbunătăți utilizarea aerului condiționat și a-l păstra:

  • Când intrați în Audi Q8 care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi geamurile simultan, deoarece aerul condiționat pentru a elimina excesul de aer cald înainte de a le închide din nou pentru a permite aerul condiționat să funcționeze.
  • Iarna, poți folosi aparatul tău de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai util decât sistemul tău de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat la Audi Q8 cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a păstra compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umiditate în habitaclu. În cazul în care ați observat mirosuri neplăcute provenind de la aerul condiționat din Audi Q8, nu ezitați să citiți pagina noastră pe acest subiect

.

 • Porniți frecvent aerul condiționat al Audi Q8, chiar și iarna, pentru a-l menține să funcționeze corect.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. De asemenea, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Audi Q8, aruncați o privire la categoria Audi Q8.

Legătura cu publicația principală