Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter-ul meu?

Nu sunteți interesat să ascultați casete și să aveți doar capacitatea de a vă bucura de radio, în timp ce telefonul inteligent este plin cu melodiile preferate, dar nu aveți o mufă sau un port USB la radioul mașinii, așa că nu vă puteți bucura mașina ta călătorește la maxim… Tocmai de aceea am scris acest articol pentru a te ajuta, pentru că chiar acum vei afla cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom descoperi cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter și, în final, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte de a începe treaba serioasă a cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter, există un pas imperativ, scoateți setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două situații, fie ai o unitate principală originală, fie ai un set universal. Înainte de a începe demontarea, asigurați-vă întotdeauna că îndepărtați firul negativ din baterie pentru a preveni orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată făcut acest lucru, iată cele două moduri în funcție de stereo care echipează Volkswagen Transporter-ul tău:

  • Radio auto original:

    În acest caz, va trebui să fii persistent, de cele mai multe ori, simpla utilizare a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, această procedură nu va fi suficientă pentru a elimina vechiul radio auto din Volkswagen Transporter. De fapt, va trebui să scoateți anumite părți ale consolei centrale pentru a accesa radioul propriu-zis. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, asigurați-vă că deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În acest scenariu procesul este mult mai ușor, va trebui doar să folosiți clemele de extracție și să apăsați pe cele 4 colțuri ale stației dvs. pentru a o face să iasă din loc. Odată terminat acest pas, asigurați-vă că îl deconectați și scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de demontat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter: Montarea și conectarea radioului auto

Să trecem la partea cea mai importantă pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter. Înainte de timp, petreceți ceva timp pentru a verifica adecvarea mașinii și a unității dvs. principale și pentru a citi instrucțiunile de instalare, care vă pot oferi recomandări specifice.

Iată diferitele linii directoare necesare pentru instalarea unui radio auto aftermarket. Pentru început, pune la loc cadrul metalic furnizat cu noul tău radio auto, acest cadru are rolul de a ține radioul auto pe loc pe Volkswagen Transporter, odată poziționat, asigură-te că apeși lamelele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. . Odată ce ați efectuat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Volkswagen Transporter, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l putea ajusta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să îl fixați în poziție și să poziționați cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta pe conturul său. Gata, tocmai ați descoperit cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter, asigurați-vă că verificați dacă radioul este pornit, că sunetul funcționează și că ridicați radioul și sunteți gata să vă bucurați noul tău radio auto. Dacă aveți alte nelămuriri sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu ezitați să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector