Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter 6?

Nu ești interesat să asculți casete și să ai doar capacitatea de a te bucura de radio, în timp ce telefonul tău inteligent este plin cu fișierul tău muzical preferat, dar nu ai jack sau port USB la radioul mașinii, așa că nu poți bucurați-vă de călătoriile cu mașina la maxim… Tocmai de aceea am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta, deoarece chiar acum veți afla despre cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 6. Pentru ca acest lucru să se întâmple, mai întâi vom descoperi cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 6 și, în cele din urmă, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter 6: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte de a începe afacerea serioasă a cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter 6, există un pas imperativ, scoateți setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două situații, fie ai o unitate principală originală, fie ai un set universal. Înainte de a începe demontarea, asigurați-vă întotdeauna că îndepărtați firul negativ din baterie pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată realizat acest lucru, iată cele două opțiuni în funcție de stereo care echipează Volkswagen Transporter 6:

  • Radio auto original:

    În acest caz, va trebui să aveți răbdare, în general, simpla folosire a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, acest proces nu va fi suficient pentru a elimina vechiul radio auto din Volkswagen Transporter 6. De fapt, va trebui să scoateți anumite piese auto ale consolei centrale pentru a accesa radioul auto în sine. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, asigurați-vă că deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În acest scenariu metoda este mult mai simplă, va trebui doar să folosiți clemele de extracție și să apăsați pe cele 4 colțuri ale stației dvs. pentru a o face să iasă din loc. Odată efectuat acest pas, asigurați-vă că îl deconectați și îndepărtați cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai reusit sa iti demontezi vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter 6: Montarea și conectarea radioului auto

Să mergem la secțiunea cea mai importantă pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter 6. Înainte de a începe, petreceți ceva timp pentru a verifica adecvarea mașinii și a unității dvs. principale și pentru a citi informațiile de instalare, care vă pot oferi instrucțiuni specifice.

Iată care sunt diferitele acțiuni necesare în instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, puneți la loc cadrul metalic furnizat cu noul dvs. radio auto, acest cadru are sarcina de a ține radioul auto pe loc pe Volkswagen Transporter 6, odată instalat, asigurați-vă că apăsați clemele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. După ce ați efectuat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului dvs. auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Volkswagen Transporter 6, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l putea regla la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să-l fixați în poziție și să poziționați cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta pe conturul său. Gata, tocmai ați descoperit cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 6, asigurați-vă că verificați dacă radioul este pornit, că sunetul funcționează și că ridicați radioul și sunteți gata să bucură-te de noul tău radio auto. Dacă aveți alte complicații sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu ezitați să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector