Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter 5?

Te-ai plictisit să asculți casete și să ai doar capacitatea de a te bucura de radio, în timp ce telefonul tău este plin cu melodiile preferate, dar nu ai un port de 3.5 mm sau USB la radioul mașinii, așa că nu poți aprecia mașina ta se deplasează la maxim… Tocmai de aceea am creat acest conținut pentru a te ajuta, pentru că în acest articol vei afla despre cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 5. Pentru a face acest lucru, în primul rând vom descoperi cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 5 și, în sfârșit, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter 5: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte să trecem la treburile serioase ale cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter 5, există o sarcină necesară, eliminați setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două situații, fie ai o unitate principală originală, fie ai un set universal. Înainte de a începe demontarea, nu uitați întotdeauna să îndepărtați firul negativ din baterie pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată realizat acest lucru, iată cele două moduri determinate de stereo care echipează Volkswagen Transporter 5:

  • Radio auto original:

    În astfel de cazuri, va trebui să fii persistent, în general, simpla utilizare a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, acest proces nu va fi suficient pentru a elimina vechiul radio auto din Volkswagen Transporter 5. De fapt, va trebui să scoateți anumite părți ale consolei centrale pentru a accesa radioul auto în sine. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, nu uitați să deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În această situație procesul este mai puțin dificil, va trebui doar să folosiți clemele de extracție și să apăsați pe cele 4 colțuri ale stației dvs. pentru a o face să iasă din loc. Odată efectuat acest pas, nu uitați să îl deconectați și să scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de dezmembrat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter 5: Montarea și conectarea radioului auto

Să trecem la cel mai important pas pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter 5. În prealabil, petreceți ceva timp pentru a verifica compatibilitatea mașinii dvs. și a unității dvs. principale și pentru a citi instrucțiunile de instalare, care vă pot oferi instrucțiuni specifice.

Iată diferitele linii directoare implicate în instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, puneți la loc cadrul metalic furnizat cu noul radio auto, acest cadru are sarcina de a ține radioul auto pe poziție pe Volkswagen Transporter 5, odată așezat, nu uitați să apăsați lamelele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. . Odată ce ați realizat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Volkswagen Transporter 5, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l putea adapta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să îl fixați în poziție și să poziționați pe conturul acestuia cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta. Gata, tocmai ați descoperit cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 5, nu uitați să verificați dacă radioul este pornit, că sunetul funcționează și că ridicați radioul și sunteți gata să vă bucurați noul tău radio auto. Dacă aveți alte nelămuriri sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu vă gândiți de două ori să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector