Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter 4?

Te-ai săturat să asculți casete și să te poți bucura doar de radio, în timp ce smartphone-ul tău este plin de muzica ta preferată, dar nu ai un port de 3.5 mm sau USB la radioul tău, așa că nu poți să-ți apreciezi. mașina călătorește la maxim… Tocmai de aceea am făcut acest articol pentru a te ajuta, pentru că în acest articol vei afla cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 4. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 4 și, la sfârșit, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter 4: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte să trecem la treburile serioase ale cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter 4, există o sarcină necesară, scoateți setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două cazuri, fie aveți o unitate principală originală, fie aveți un set universal. Înainte de a începe demontarea, asigurați-vă întotdeauna că ați scos cablul negativ din baterie pentru a preveni orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată realizat acest lucru, iată cele două tehnici care depind de sistemul stereo care echipează Volkswagen Transporter 4:

  • Radio auto original:

    În acest caz, va trebui să fii perseverent, în general vorbind, simpla folosire a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de anumiți ani, această operațiune nu va fi suficientă pentru a scoate vechiul radio auto din Volkswagen Transporter 4. De fapt, va trebui să scoateți anumite părți ale consolei centrale pentru a accesa radioul auto în sine. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, asigurați-vă că deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    In aceasta situatie operatia este mult mai usoara, va trebui doar sa folositi clemele de extragere si sa apasati pe cele 4 colturi ale statiei dumneavoastra pentru a o face sa iasa din loc. Odată efectuat acest pas, asigurați-vă că îl deconectați și scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de demontat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Transporter 4: Montarea și conectarea radioului auto

Să trecem la partea cea mai importantă pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Transporter 4. Înainte de a începe, petreceți ceva timp pentru a verifica adecvarea mașinii și a unității dvs. principale și pentru a citi instrucțiunile de instalare, care vă pot oferi instrucțiuni specifice.

Iată care sunt diferitele acțiuni necesare în instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, puneți la loc cadrul metalic furnizat cu noul radio auto, acest cadru are rolul de a ține radioul auto pe poziție pe Volkswagen Transporter 4, odată amplasat, asigurați-vă că apăsați clemele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. Odată realizat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului dumneavoastră auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer de sunet la difuzoarele Volkswagen Transporter 4, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l adapta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să îl fixați în poziție și să poziționați cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta pe conturul său. Gata, tocmai ați învățat cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Transporter 4, asigurați-vă că verificați dacă radioul este pornit, dacă sunetul funcționează și că ridicați radioul și sunteți gata să bucură-te de noul tău radio auto. Dacă aveți alte nelămuriri sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu ezitați să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Transporter 5
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector