Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Touran?

Te-ai plictisit să asculți casete și să te poți bucura doar de radio, în timp ce smartphone-ul tău este plin cu fișierul tău muzical preferat, dar nu ai jack sau port USB la radioul mașinii, așa că nu te poți bucura de călătorii cu mașina la maximum… De aceea am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta, deoarece în acest articol veți afla cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Touran. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom afla cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Touran și, în cele din urmă, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Touran: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte să trecem la treburile serioase ale cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Touran, există o sarcină importantă, scoateți setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două situații, fie ai o unitate principală originală, fie ai un set universal. Înainte de a începe să scoateți, asigurați-vă întotdeauna că scoateți cablul negativ din baterie pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată făcut acest lucru, iată cele două moduri bazate pe stereo care echipează Volkswagen Touran-ul tău:

  • Radio auto original:

    În acest caz, va trebui să aveți răbdare, în general vorbind, simpla utilizare a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, această operațiune nu va fi suficientă pentru a elimina vechiul radio auto din Volkswagen Touran. De fapt, va trebui să eliminați anumite piese auto ale consolei centrale pentru a accesa radioul auto în sine. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, asigurați-vă că deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În acest scenariu operațiunea este mult mai simplă, va trebui doar să folosiți clemele de extracție și să apăsați pe cele 4 colțuri ale stației dvs. pentru a o face să iasă din loc. Odată terminat acest pas, asigurați-vă că îl deconectați și scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de dezmembrat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Touran: Montarea și conectarea radioului auto

Să trecem la pasul esențial pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Touran. Înainte de timp, petreceți ceva timp pentru a examina compatibilitatea mașinii dvs. și a unității dvs. principale și pentru a citi recomandările de instalare, care vă pot oferi linii directoare specifice.

Iată diferitele linii directoare implicate în instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, puneți la loc cadrul metalic furnizat cu noul radio auto, acest cadru are sarcina de a ține radioul auto pe loc pe Volkswagen Touran, odată situat, asigurați-vă că apăsați clemele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. Odată ce ați efectuat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Volkswagen Touran, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l adapta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să-l fixați în poziție și să poziționați cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta pe conturul său. Gata, tocmai ai descoperit cum să instalezi un radio auto pe Volkswagen Touran, asigură-te că ai verificat dacă radioul este pornit, că sunetul funcționează și că ridici radioul și ești gata să te bucuri noul tău radio auto. Dacă aveți alte complicații, sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu ezitați să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Cum se deschide Volkswagen Touran cu o baterie descărcată?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector