Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Touran 2 meu?

Te-ai săturat să asculți casete și să ai doar capacitatea de a te bucura de radio, în timp ce telefonul tău inteligent este plin de muzica ta preferată, dar nu ai jack sau port USB la radioul mașinii, așa că nu te poți bucura mașina ta se deplasează la maxim… Tocmai de aceea am scris acest articol pentru a te ajuta, pentru că în acest articol vei afla despre cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Touran 2. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Volkswagen Touran 2 și, în final, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Touran 2: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte de a începe treaba serioasă a cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Touran 2, există o sarcină importantă, scoateți setul audio pe care îl aveți în prezent pe mașină. Există două cazuri, fie aveți o unitate principală originală, fie aveți un set universal. Înainte de a începe demontarea, nu uitați întotdeauna să scoateți cablul negativ din baterie pentru a preveni orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată realizat acest lucru, iată cele două moduri în funcție de stereo care echipează Volkswagen Touran 2:

  • Radio auto original:

    În astfel de cazuri, va trebui să aveți răbdare, în general, simpla utilizare a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de anumiți ani, această operațiune nu va fi suficientă pentru a elimina vechiul radio auto din Volkswagen Touran 2. De fapt, va trebui să scoateți anumite piese auto ale consolei centrale pentru a accesa radioul auto în sine. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, nu uitați să deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În această împrejurare procesul este mai ușor, va trebui doar să folosiți clemele de extracție și să apăsați pe cele 4 colțuri ale stației dvs. pentru a o face să iasă din loc. Odată realizat acest pas, nu uitați să îl deconectați și să scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de demontat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l montezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Volkswagen Touran 2: Montarea și conectarea radioului auto

Să mergem la secțiunea cea mai importantă pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Volkswagen Touran 2. În prealabil, acordați-vă timp pentru a verifica adecvarea mașinii și a unității dvs. principale și pentru a citi instrucțiunile de instalare, care vă pot oferi recomandări specifice.

Iată diferitele linii directoare implicate în instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, pune la loc cadrul metalic furnizat cu noul tău radio auto, acest cadru are funcția de a ține radioul auto în loc pe Volkswagen Touran 2, odată situat, nu uitați să apăsați clemele de blocare de pe fiecare parte. a cadrului. Odată ce ați făcut acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Volkswagen Touran 2, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l putea adapta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să-l fixați la loc și să poziționați cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta pe conturul său. Gata, tocmai ai învățat cum să instalezi un radio auto pe Volkswagen Touran 2, nu uita să verifici dacă radioul este pornit, că sunetul funcționează și că ridici radioul și ești gata să te bucuri de noul tău radio auto. Dacă aveți alte nelămuriri sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu ezitați să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector