Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Subaru Impreza mea?

Te-ai săturat să asculți casete și să ai doar capacitatea de a te bucura de radio, în timp ce telefonul tău inteligent este plin de muzica preferată, dar nu ai jack sau port USB la radioul mașinii, așa că nu poți aprecia mașina ta călătorește la maxim… Tocmai de aceea am postat această pagină de conținut pentru a te ajuta, pentru că acum vei afla despre cum să instalezi un radio auto pe Subaru Impreza ta. Pentru a face acest lucru, în primul rând vom afla cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Subaru Impreza și, pentru a finaliza, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Subaru Impreza: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte să trecem la treburile serioase ale cum să instalați un stereo auto pe Subaru Impreza dvs, există un pas imperativ, scoateți setul audio pe care îl aveți în prezent pe mașină. Există două scenarii, fie aveți o unitate principală originală, fie aveți un set universal. Înainte de a începe demontarea, asigurați-vă întotdeauna că îndepărtați firul negativ din baterie pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată realizat acest lucru, iată cele două soluții bazate pe stereo cu care vă echipează Subaru Impreza:

  • Radio auto original:

    În acest caz, va trebui să fii persistent, în general, simpla folosire a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, acest proces nu va fi suficient pentru a elimina vechiul radio auto de pe Subaru Impreza ta. De fapt, va trebui să eliminați anumite piese auto ale consolei centrale pentru a accesa radioul auto în sine. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, asigurați-vă că deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    In aceasta situatie procesul este mult mai usor, va trebui doar sa folositi clemele de extragere si sa apasati pe cele 4 colturi ale statiei dumneavoastra pentru a o face sa iasa din loc. Odată efectuat acest pas, asigurați-vă că îl deconectați și scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de demontat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe cel nou!

Cum să instalați radioul auto pe Subaru Impreza dvs.: Montarea și conectarea radioului auto

Să trecem la partea cea mai importantă pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Subaru Impreza dvs. În prealabil, acordați-vă timp pentru a examina compatibilitatea mașinii dvs. și a unității principale și pentru a citi recomandările de instalare, care vă pot oferi instrucțiuni specifice.

Iată diferitele linii directoare necesare pentru instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, pune la loc cadrul metalic furnizat cu noul tău radio auto, acest cadru are rolul de a ține radioul auto în loc pe Subaru Impreza ta, odată instalat, asigură-te că apeși clemele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. . Odată finalizat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului dvs. auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Subaru Impreza dvs., apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l putea ajusta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să-l fixați în poziție și să poziționați cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta pe conturul său. Gata, tocmai ai învățat cum să instalezi un radio auto pe Subaru Impreza, asigură-te că ai verificat dacă radioul este pornit, că sunetul funcționează și că ridici radioul și ești gata să te bucuri noul tău radio auto. Dacă aveți alte probleme sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu ezitați să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Subaru Impreza, accesați categoria noastră Subaru Impreza.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față la Subaru Impreza?
Legătura cu publicația principală