Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Renault Zoe meu?

Te-ai plictisit să asculți casete și să ai doar capacitatea de a asculta radioul, în timp ce telefonul tău este încărcat cu muzica ta preferată, dar nu ai un port de 3.5 mm sau USB la radioul mașinii, așa că nu poți apreciați-vă călătoriile cu mașina la maximum… De aceea am creat acest conținut pentru a vă ajuta, pentru că acum veți afla cum să instalați un radio auto pe Renault Zoe. Pentru a realiza acest lucru, inițial vom afla cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Renault Zoe și, în final, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Renault Zoe: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte de a începe treaba serioasă a cum să instalați un stereo auto pe Renault Zoe, există o sarcină fundamentală, luați setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două situații, fie ai o unitate principală originală, fie ai un set universal. Înainte de a începe demontarea, asigurați-vă întotdeauna că ați scos cablul negativ din baterie pentru a preveni orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată ce acest lucru este finalizat, iată cele două metode care depind de stereo-ul care echipează Renault Zoe:

  • Radio auto original:

    În acest caz, va trebui să fii persistent, în cele mai multe cazuri, simpla folosire a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, această operațiune nu va fi suficientă pentru a elimina vechiul radio auto din Renault Zoe. În realitate, va trebui să eliminați anumite piese auto ale consolei centrale pentru a accesa radioul propriu-zis. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, asigurați-vă că deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În această situație tehnica este mai ușoară, va trebui doar să folosești clemele de extracție și să apeși pe cele 4 colțuri ale stației tale pentru a-l face să iasă din loc. Odată finalizat acest pas, asigurați-vă că îl deconectați și scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de dezmembrat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Renault Zoe: Montarea și conectarea radioului auto

Să trecem la partea esențială pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Renault Zoe. Înainte de timp, acordați-vă timp pentru a verifica compatibilitatea mașinii și a unității dvs. principale și pentru a citi informațiile de instalare, care vă pot oferi instrucțiuni specifice.

Iată care sunt diferitele acțiuni necesare în instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, puneți la loc cadrul metalic furnizat cu noul radio auto, acest cadru are funcția de a ține radioul auto în loc pe Renault Zoe, odată instalat, asigurați-vă că apăsați clemele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. Odată realizat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului mașinii dvs., doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Renault Zoe, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l putea adapta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să-l fixați în poziție și să poziționați cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta pe conturul său. Gata, tocmai ați învățat cum să instalați un radio auto pe Renault Zoe, asigurați-vă că verificați dacă radioul este pornit, dacă sunetul funcționează și că ridicați radioul și sunteți gata să vă bucurați noul tău radio auto. Dacă aveți alte probleme sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu vă gândiți de două ori să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Renault Zoe, aruncați o privire la categoria Renault Zoe.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Renault Zoe?
Legătura cu publicația principală