Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Infiniti QX80 al meu?

Te-ai plictisit să asculți casete și să poți asculta doar radioul, în timp ce telefonul tău este plin cu melodiile tale preferate, dar nu ai jack sau port USB la radioul mașinii, așa că nu poți să-ți apreciezi. mașina călătorește la maxim… Tocmai de aceea am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta, pentru că acum veți afla despre cum să instalați un radio auto pe Infiniti QX80. Pentru a face acest lucru, inițial vom vedea cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Infiniti QX80 și, pentru a termina, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Infiniti QX80: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte de a începe treaba serioasă a cum să instalați un stereo auto pe Infiniti QX80, există un singur pas necesar, scoateți setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două scenarii, fie aveți o unitate principală originală, fie aveți un set universal. Înainte de a începe să scoateți, asigurați-vă întotdeauna că scoateți cablul negativ din baterie pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată realizat acest lucru, iată cele două soluții în funcție de stereo care echipează Infiniti QX80:

  • Radio auto original:

    În acest caz, va trebui să aveți răbdare, de cele mai multe ori, simpla folosire a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l scoate. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, acest proces nu va fi suficient pentru a elimina vechiul radio auto din Infiniti QX80. În realitate, va trebui să eliminați anumite piese auto ale consolei centrale pentru a accesa radioul propriu-zis. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, asigurați-vă că deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În acest scenariu procesul este mai puțin dificil, va trebui doar să folosiți clemele de extracție și să apăsați pe cele 4 colțuri ale stației dvs. pentru a o face să iasă din loc. Odată efectuat acest pas, asigurați-vă că îl deconectați și scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de demontat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l montezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Infiniti QX80: Montarea și conectarea radioului auto

Să mergem la secțiunea esențială pentru tine, cum să instalați un stereo auto pe Infiniti QX80. Înainte de a începe, acordați-vă timp pentru a examina dacă mașina dvs. și unitatea centrală sunt adecvate și pentru a citi instrucțiunile de instalare, care vă pot oferi recomandări specifice.

Iată diferitele linii directoare necesare pentru instalarea unui radio auto aftermarket. În primul rând, puneți la loc cadrul metalic furnizat cu noul radio auto, acest cadru are sarcina de a ține radioul auto pe poziție pe Infiniti QX80, odată așezat, asigurați-vă că apăsați lamelele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. După ce ați efectuat acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului auto, doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Infiniti QX80, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l ajusta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să îl fixați în poziție și să poziționați pe conturul acestuia cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta. Gata, tocmai ați descoperit cum să instalați un radio auto pe Infiniti QX80, asigurați-vă că verificați dacă radioul este pornit, că sunetul funcționează și că ridicați radioul și sunteți gata să vă bucurați noul tău radio auto. Dacă aveți alte complicații, sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu vă gândiți de două ori să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Infiniti QX80, aruncați o privire la categoria Infiniti QX80.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Infiniti QX80, ce să faci?
Legătura cu publicația principală