Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum instalez un radio auto pe Citroen C1 meu?

Te-ai săturat să asculți casete și să ai doar capacitatea de a te bucura de radio, în timp ce telefonul tău inteligent este încărcat cu muzica ta preferată, dar nu ai un port de 3.5 mm sau USB la radioul mașinii, așa că poți nu vă bucurați din plin de călătoriile cu mașina… Exact de aceea am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta, pentru că acum veți afla despre cum se instalează un radio auto pe Citroen C1. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând vom afla cum să scoatem vechiul radio auto, apoi cum să instalați un radio auto pe Citroen C1 și, pentru a finaliza, cum să îl conectați.

Cum se instalează radioul auto pe Citroen C1: Îndepărtarea vechiului stereo auto

Înainte de a începe afacerea serioasă a cum se instalează un stereo auto pe Citroen C1, există o sarcină fundamentală, luați setul audio pe care îl aveți deja pe mașină. Există două situații, fie ai o unitate principală originală, fie ai un set universal. Înainte de a începe demontarea, nu uitați întotdeauna să scoateți cablul negativ din baterie pentru a preveni orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Odată ce acest lucru este finalizat, iată cele două tehnici în funcție de stereo care echipează Citroen C1:

  • Radio auto original:

    În astfel de cazuri, va trebui să fii perseverent, în cele mai multe cazuri, simpla utilizare a clemelor de extragere în cele 4 găuri din colțurile radioului auto ar trebui să fie suficientă pentru a-l îndepărta. Dar pe unele modele specifice de ani anumi, această procedură nu va fi suficientă pentru a elimina vechiul radio auto din Citroen C1. De fapt, va trebui să eliminați anumite piese auto ale consolei centrale pentru a accesa radioul auto în sine. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să folosiți o șurubelniță pentru a îndepărta capacele de plastic care stau în cale. Odată ce aveți acces la stație, nu uitați să deconectați toate conexiunile.

  • Radio aftermarket:

    În acest scenariu procesul este mai ușor, va trebui doar să folosiți clemele de extracție și să apăsați pe cele 4 colțuri ale stației dvs. pentru a o face să iasă din loc. Odată finalizat acest pas, nu uitați să îl deconectați și să scoateți cadrul metalic care îl susține în crestătura consolei centrale. Gata, ai terminat de demontat vechiul radio auto, tot ce trebuie sa faci este sa-l montezi pe cel nou!

Cum se instalează radioul auto pe Citroen C1: Montarea și conectarea radioului auto

Să trecem la partea cea mai importantă pentru tine, cum se instalează un stereo auto pe Citroen C1. În prealabil, petreceți ceva timp pentru a verifica compatibilitatea mașinii și a unității dvs. principale și pentru a citi instrucțiunile de instalare, care vă pot oferi recomandări specifice.

Iată care sunt diferitele acțiuni necesare în instalarea unui radio auto aftermarket. Pentru început, puneți la loc cadrul metalic furnizat cu noul radio auto, acest cadru are sarcina de a ține radioul auto pe Citroen C1, odată poziționat, nu uitați să apăsați lamelele de blocare de pe fiecare parte a cadrului. Odată ce ați făcut acest pas, va trebui să conectați cele trei mufe ale radioului mașinii dvs., doi conectori ISO pentru alimentare și transfer sunet la difuzoarele Citroen C1, apoi priza antenei radio. Pentru acesta din urmă, la unele modele s-ar putea să aveți nevoie de un adaptor pentru a-l transforma din bărbat în femeie pentru a-l putea adapta la priza noului tău radio. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să vă împingeți radioul auto în cadrul metalic, să îl fixați în poziție și să poziționați pe conturul acestuia cadrul de plastic sau metal furnizat cu acesta. Gata, tocmai ai descoperit cum să instalezi un radio auto pe Citroen C1, nu uita să verifici dacă radioul este pornit, dacă sunetul funcționează și că ridici radioul și ești gata să te bucuri de radio auto nou. Dacă aveți alte nelămuriri sau doriți să aflați mai multe despre mașina dvs., nu ezitați să vizitați pagina noastră dedicată acesteia.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Citroen C1, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C1.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aerul condiționat Citroen C1
Legătura cu publicația principală