Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Transporter?

Indiferent dacă mașina noastră este clasică sau nou-nouță, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va facilita să o revândi mai rapid și la prețuri mai mari. Fie că este vorba în principal pentru că vrei să-ți vinzi mașina, fie pentru că șuruburile tale sunt deteriorate, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complicată. În această postare, vom descrie cum să scot un capac de pe Volkswagen Transporter. Pentru aceasta, mai întâi, te vom ajuta să alegi capacul roții pentru mașina ta, după aceea, cum să le înlocuiești, cu scoaterea capacului roții din mașină, apoi montarea celor noi.

Cum să aleg capacele pentru vehiculul meu Volkswagen Transporter?

Este important să știți că capacele de roți ale vehiculului dumneavoastră sunt pur decorative, nu au nicio influență asupra capacității de frânare, aderenței, accelerației mașinii dumneavoastră. Prin urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl puteți acorda este să vă păstrați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Chiar și așa, în funcție de calitatea capacului de roată al Volkswagen Transporter-ului tău, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Să aibă în vedere faptul că capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să evaluezi dimensiunea jantelor pentru a selecta specificațiile potrivite, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile dvs., de obiectiv, dacă doriți să revândi Volkswagen Transporter-ul, de exemplu, poate fi necesar să vă îndepărtați capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a vă face automobilul cât mai curat posibil.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Transporter?

Cum să înlocuiesc capacul roții Volkswagen Transporter-ului meu?

Acum să trecem la partea care vă interesează cel mai mult, cum să schimbați capacele de la Volkswagen Transporter. Mai întâi vom vedea cum să scoatem capacele roților dintr-un vehicul, apoi cum să le montam pe cele noi.

Cum scot capacele de la Volkswagen Transporter?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Volkswagen Transporter. Aceasta este una dintre cele mai simple acțiuni de întreținere, dar adevărul este că multe persoane nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de teamă să nu le deterioreze. Adevărul este că capacele butucului sunt pur și simplu fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Volkswagen Transporter. Odată decuplat, ar trebui să îl puteți scoate trăgându-l spre tine. Este fixat doar de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați operația pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașină.

Instalați capace de butuc pe Volkswagen Transporter-ul meu

Ultimul pas al articolului nostru, trecem la partea de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai puțin complicat. Trebuie doar să găsiți duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Volkswagen Transporter-ului dvs. și puneți mici pumni sau ciocane în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. Pentru a termina, trebuie doar să faci aceeași acțiune pe fiecare dintre roțile tale pentru a încheia treaba.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Transporter?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Volkswagen Transporter si pune altele noi.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию