Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Transporter 6?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este vechi sau nou-nouț, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va permite să o revândi mai rapid și la prețuri mai mari. Fie că este pur și simplu pentru că doriți să vă vindeți autovehiculul sau pentru că șuruburile sunt crăpate, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complicată. În acest articol, vom explica cum să scot un capac de pe Volkswagen Transporter 6. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., după aceea, cum să le schimbați, cu scoaterea capacului roții din automobilul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele de butuc ale Volkswagen Transporter 6 meu?

Este semnificativ să știți că husele de roată ale vehiculului dumneavoastră sunt doar cosmetice, nu au niciun impact asupra capacității de frânare, aderenței, vitezei autovehiculului dumneavoastră. Ca urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singura importanță pe care le puteți acorda este să vă păstrați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de calitatea capacului de roată al Volkswagen Transporter 6, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Fii conștient de asta capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să evaluezi dimensiunea jantelor pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de obiectivul dvs., dacă doriți să revindeți Volkswagen Transporter 6, de exemplu, poate fi foarte util să vă îndepărtați capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face mașina dvs. cât se poate de curat.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Transporter 4?

Cum schimb capacul roții Volkswagen Transporter 6?

Acum să trecem la secțiunea care aproape sigur ești cel mai interesat, cum să schimbi capacele butucului Volkswagen Transporter 6. Mai întâi vom vedea cum să scoatem capacele roților dintr-un vehicul, apoi cum să le montam pe cele noi.

Cum scot capacele de la Volkswagen Transporter 6?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Volkswagen Transporter 6. Aceasta este una dintre cele mai ușoare acțiuni de întreținere, cu toate acestea, mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. De fapt, capacele butucului sunt fixate doar pe jante. Pentru a le elimina va trebui pur și simplu trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Volkswagen Transporter 6. După ce ați terminat, ar trebui să puteți să-l scoateți trăgând-o spre dvs. Este pur și simplu fixat de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Duplicați procesul pe celelalte roți pentru a îndepărta toate capacele din mașină.

Montați capace de butuc pe Volkswagen Transporter 6 al meu

Ultimul pas al tutorialului nostru, trecem la etapa de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai simplu. Trebuie doar să găsiți duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Volkswagen Transporter 6 și puneți pumni sau ciocane minuscule în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. Pentru a termina, trebuie doar să efectuați aceeași acțiune pe fiecare dintre roți pentru a termina lucrarea.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Transporter 6

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Volkswagen Transporter 6 si pune altele noi.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию