Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Transporter 5?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este clasic sau nou-nouț, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va ajuta să o vindeți rapid și la prețuri mai mari. Fie că este în principal pentru că trebuie să-ți vinzi autovehiculul sau pentru că șuruburile tale sunt crăpate, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În acest articol specific, vom explica cum să scot un capac de pe Volkswagen Transporter 5. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., după aceea, cum să le înlocuiți, cu scoaterea capacului roții din automobilul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum să selectez capacele pentru Volkswagen Transporter 5?

Este semnificativ să știi că husele de roată ale mașinii tale sunt strict decorative, nu au impact asupra capacității de frânare, tracțiunii, vitezei autovehiculului tău. Ca urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl puteți acorda este să vă protejați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Chiar și așa, în funcție de calitatea capacului roții al Volkswagen Transporter 5, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Să aibă în vedere faptul că capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să te uiți la dimensiunea jantelor tale pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de obiectivul dvs., dacă doriți să revândeți Volkswagen Transporter 5, de exemplu, poate fi foarte util să vă îndepărtați capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face automobilul dvs. cât mai ordonat.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter 4?

Cum să înlocuiesc capacul roții Volkswagen Transporter 5?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai entuziasmat, cum să schimbi capacele de butuc ale Volkswagen Transporter 5. Mai întâi vom vedea cum să scoatem capacele roților dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Volkswagen Transporter 5?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Volkswagen Transporter 5. Aceasta este una dintre cele mai de bază proceduri de întreținere, cu toate acestea mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. Adevărul este că capacele butucului sunt doar prinse pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Volkswagen Transporter 5. După ce ați terminat, ar trebui să fiți capabil să îl îndepărtați trăgându-l spre dvs. Se fixează doar cu urechi mici din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Duplicați operațiunea pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașina dvs.

Instalați capacele butucului meu pe Volkswagen Transporter 5

Ultimul pas al ghidului nostru, trecem la faza de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai puțin dificil. Trebuie doar să găsiți duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Volkswagen Transporter 5 și puneți mici pumni sau ciocane în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași procedură pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a finaliza sarcina.

Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 4 nu mai este rece

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Volkswagen Transporter 5 si pune altele noi.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию