Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Touran?

Fie că mașina noastră este clasică sau nouă, avem tendința să apreciem să o păstrăm în condiții bune, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va facilita să o revândeți cu mai puțin efort și mai scump. Fie că este vorba în principal pentru că doriți să vă vindeți mașina sau pentru că șapelele sunt deteriorate, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complicată. În această postare, te vom învăța cum să scot un capac al meu Volkswagen Touran. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., după aceea, cum să le înlocuiți, cu scoaterea capacului roții din vehiculul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum să aleg capacele de butuc ale Volkswagen Touran-ului meu?

Este crucial să știi că husele de roată ale mașinii tale sunt strict cosmetice, nu au niciun impact asupra capacității de frânare, aderenței, vitezei mașinii tale. Ca urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl poți acorda este să ai grijă de jantele tale metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de calitatea capacului de roată al Volkswagen Touran, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Să aibă în vedere faptul că capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să verificați dimensiunea jantelor pentru a selecta specificațiile potrivite, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile tale, de obiectivul tău, dacă vrei să-ți vinzi Volkswagen Touran, de exemplu, poate fi important să-ți scoți capacele sparte și să le înlocuiești cu capacele originale pentru a-ți face vehiculul cât se poate de atractiv.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran?

Cum să înlocuiesc capacul roții Volkswagen Touran al meu?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai încântat, cum să schimbi capacele de la Volkswagen Touran. Mai întâi vom vedea cum să scoatem capacele roților dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Volkswagen Touran?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Volkswagen Touran. Aceasta este una dintre cele mai simple acțiuni de întreținere, dar adevărul este că mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. De fapt, capacele butucului sunt pur și simplu fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui pur și simplu trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Volkswagen Touran. Odată terminat, ar trebui să aveți capacitatea de a-l elimina trăgându-l spre tine. Este pur și simplu fixat de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Duplicați procedura pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehiculul dvs.

Montați capace de butuc pe Volkswagen Touran-ul meu

Ultimul pas al tutorialului nostru, trecem la etapa de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai simplu. Trebuie doar să localizați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Volkswagen Touran și puneți mici pumni sau ciocane în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași procedură pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a termina treaba.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Volkswagen Touran si pune altele noi.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию