Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Polo?

Fie că mașina noastră este clasică sau nou-nouță, avem tendința să apreciem să o păstrăm în condiții bune, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va face posibil să o revândi rapid și mai scump. Fie că este pur și simplu pentru că doriți să vă vindeți mașina sau pentru că șapelele sunt deteriorate, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. Pe această pagină vom descrie cum să scot un capac de pe Volkswagen Polo. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., după aceea, cum să le schimbați, cu scoaterea capacului roții din mașină, apoi montarea celor noi.

Cum să aleg capacele pentru Volkswagen Polo meu?

Este important să știți că husele de roată ale vehiculului dumneavoastră sunt total decorative, nu au impact asupra capacității de frânare, tracțiunii, vitezei mașinii dumneavoastră. Ulterior, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac mai mult. Singura importanță pe care le puteți acorda este să vă protejați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Chiar și așa, în funcție de nivelul de calitate al capacului de roată al Volkswagen Polo, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Fii conștient de asta capacele de butuc valorează între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să verifici dimensiunea jantelor pentru a alege specificațiile potrivite, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile tale, de obiectiv, dacă vrei să-ți vinzi Volkswagen Polo de exemplu, poate fi necesar să-ți scoți capacele deteriorate și să le înlocuiești cu capacele originale pentru a-ți face mașina cât mai ordonată.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Polo?

Cum schimb capacul roții Volkswagen Polo?

Acum să trecem la partea care aproape sigur ești cel mai interesat, cum să schimbi capacele de la Volkswagen Polo. Mai întâi vom vedea cum să scoatem capacele roților dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Volkswagen Polo?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Volkswagen Polo. Aceasta este una dintre cele mai ușoare acțiuni de întreținere, cu toate acestea, multe persoane nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. În realitate, capacele butucului sunt fixate doar pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Volkswagen Polo. Odată decuplat, ar trebui să fiți capabil să îl îndepărtați trăgându-l spre dvs. Este fixat doar de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați operația pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașină.

Instalați capace de butuc pe Volkswagen Polo

Ultimul pas al articolului nostru, trecem la partea de reasamblare a capacelor. Nimic nu ar putea fi mai ușor. Trebuie doar să amplasați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Volkswagen Polo și puneți mici pumni sau ciocane peste capacul butucului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași procedură pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a finaliza sarcina.

Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat la un Volkswagen Polo?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Volkswagen Polo si pune altele noi.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Polo, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Polo.

Legătura cu publicația principală