Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Fox?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este vechi sau nou, avem tendința să apreciem să îl menținem în condiții bune, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va permite să o revândi mai ușor și mai scump. Fie că este vorba în principal pentru că trebuie să-ți vinzi autovehiculul sau pentru că șuruburile tale sunt sparte, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complicată. În acest articol, vom descrie cum să scot un capac al meu Volkswagen Fox. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., apoi, cum să le înlocuiți, cu îndepărtarea capacului roții din vehiculul dvs., apoi instalarea celor noi.

Cum să aleg capacele de la Volkswagen Fox?

Este esențial să știi că capacele de roți ale vehiculului tău sunt doar decorative, nu au impact asupra capacității de frânare, aderenței, vitezei autovehiculului tău. Prin urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac mai mult. Singura importanță pe care le puteți acorda este să vă păstrați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de calitatea husei de roată al Volkswagen Fox, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Fii conștient de asta capacele de butuc valorează între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să verificați dimensiunea jantelor pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile tale, de scopul tău, dacă vrei să-ți vinzi Volkswagen Fox, de exemplu, poate fi foarte util să-ți scoți capacele deteriorate și să le înlocuiești cu capacele originale pentru a-ți face automobilul cât mai curat.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Volkswagen Fox?

Cum să înlocuiesc capacul roții Volkswagen Fox al meu?

Acum să trecem la secțiunea care vă interesează cel mai mult, cum să schimbați capacele de la Volkswagen Fox. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le montam pe cele noi.

Cum scot capacele de la Volkswagen Fox?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Volkswagen Fox. Aceasta este una dintre cele mai elementare acțiuni de întreținere, cu toate acestea, mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. În realitate, capacele butucului sunt doar fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui pur și simplu trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Volkswagen Fox. Odată decuplat, ar trebui să fiți capabil să îl îndepărtați trăgându-l spre dvs. Este pur și simplu fixat de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați procedura pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehicul.

Montați capace de butuc pe Volkswagen Fox al meu

Ultimul pas al tutorialului nostru, trecem la partea de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai puțin dificil. Trebuie doar să găsiți duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Volkswagen Fox și puneți pumni sau ciocane minuscule în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași procedură pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a finaliza sarcina.

Weiterlesen:
Cum să pornești un Volkswagen Fox?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Volkswagen Fox si pune altele noi.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Fox, aruncați o privire la categoria Volkswagen Fox.

Legătura cu publicația principală