Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Toyota Yaris 3?

Fie că mașina noastră este clasică sau nouă, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va ajuta să o revândi mai rapid și la prețuri mai mari. Fie că este vorba în principal pentru că doriți să vă vindeți mașina sau pentru că șapelele sunt crăpate, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complicată. În această postare, te vom învăța cum să scot un capac de la Toyota Yaris 3. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., apoi, cum să le schimbați, cu scoaterea capacului roții din vehiculul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele de butuc ale Toyota Yaris 3?

Este semnificativ să știi că husele de roată ale mașinii tale sunt strict cosmetice, nu au impact asupra capacității de frânare, tracțiunii, vitezei mașinii tale. Prin urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl puteți acorda este să vă păstrați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de nivelul de calitate al capacului roții Toyota Yaris 3, acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Să aibă în vedere faptul că capacele de butuc valorează între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să te uiți la dimensiunea jantelor tale pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile tale, de scop, dacă vrei să-ți vinzi Toyota Yaris 3 de exemplu, poate fi important să-ți scoți capacele deteriorate și să le înlocuiești cu capacele originale pentru a-ți face vehiculul cât mai ordonat.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Toyota Yaris 2?

Cum schimb capacul roții Toyota Yaris 3?

Acum să trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai încântat, cum să schimbi capacele de butuc de la Toyota Yaris 3. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Toyota Yaris 3?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Toyota Yaris 3. Aceasta este una dintre cele mai ușoare acțiuni de întreținere, chiar și atât de mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. Adevărul este că capacele butucului sunt pur și simplu fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Toyota Yaris 3. Odată decuplat, ar trebui să îl puteți scoate trăgându-l spre tine. Este fixat doar de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați procesul pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehiculul dvs.

Montați capace de butuc pe Toyota Yaris 3 mea

Ultimul pas al ghidului nostru, trecem la partea de reasamblare a capacelor. Nimic nu ar putea fi mai ușor. Trebuie doar să localizați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Toyota Yaris 3 și puneți pumni sau ciocane minuscule în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. Pentru a termina, trebuie doar să efectuați aceeași procedură pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a termina lucrarea.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Toyota Yaris 3?

Acum ești în stare pentru a scoate capacul butucului de pe Toyota Yaris 3 si pune altele noi.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Toyota Yaris 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Yaris 3.

Legătura cu publicația principală