Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Toyota Prius?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este clasic sau nou-nouț, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie exterior, fie interior, îngrijirea mașinii sale vă va ajuta să-l revând fără dificultate și mai scump. Fie că este vorba în principal pentru că doriți să vindeți autovehiculul dvs. sau pentru că șapelele sunt crăpate, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În această postare, vom descrie cum să scot un capac de la Toyota Prius. Pentru a face acest lucru, în primul rând, te vom ajuta să alegi capacul roții pentru mașina ta, apoi, cum să le schimbi, cu scoaterea capacului roții din vehiculul tău, apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele de butuc ale Toyota Prius mele?

Este semnificativ să știți că husele de roată ale mașinii dumneavoastră sunt pur decorative, nu au niciun impact asupra capacității de frânare, aderenței, vitezei autovehiculului dumneavoastră. Prin urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl puteți acorda este să vă protejați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de nivelul de calitate al capacului roții Toyota Prius, acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Fii conștient de asta capacele de butuc valorează între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să verifici dimensiunea jantelor pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile dvs., de obiectivul dvs., dacă doriți să revândeți Toyota Prius, de exemplu, poate fi foarte util să vă scoateți capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a vă face vehiculul cât mai curat.

Weiterlesen:
Toyota Prius care nu mai accelerează

Cum schimb capacul roții Toyota Prius?

Acum să trecem la partea de care aproape sigur ești cel mai încântat, cum să schimbi capacele de butuc de la Toyota Prius. Mai întâi vom vedea cum să scoatem capacele roților dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Toyota Prius?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Toyota Prius. Aceasta este una dintre cele mai ușoare acțiuni de întreținere, dar adevărul este că mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. De fapt, capacele butucului sunt doar fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Toyota Prius. Odată decuplat, ar trebui să îl puteți îndepărta trăgându-l spre dvs. Se fixează doar cu urechi mici din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați procesul pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehicul.

Instalați capace de butuc pe Toyota Prius-ul meu

Ultimul pas al tutorialului nostru, trecem la etapa de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai simplu. Pur și simplu trebuie identificați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Toyota Prius și puneți pumni mici sau ciocane peste capacul butucului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași acțiune pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a finaliza sarcina.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Toyota Prius meu?

Acum ești în stare pentru a scoate capacul butucului de pe Toyota Prius si pune altele noi.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Toyota Prius, accesați categoria noastră Toyota Prius.

Legătura cu publicația principală