Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Mitsubishi Lancer?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este vechi sau nou, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va permite să o vindeți mai rapid și la prețuri mai mari. Fie că este vorba în principal pentru că doriți să vă vindeți autovehiculul sau pentru că șapelele sunt deteriorate, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În acest articol, vom explica cum să scot un capac de la Mitsubishi Lancer al meu. Pentru a face acest lucru, inițial, te vom ajuta să alegi capacul roții pentru mașina ta, apoi, cum să le schimbi, cu scoaterea capacului roții din vehiculul tău, apoi montarea celor noi.

Cum să aleg capacele pentru Mitsubishi Lancer meu?

Este important să știți că husele de roată ale mașinii dumneavoastră sunt pur și simplu decorative, nu au niciun efect asupra capacității de frânare, aderenței, vitezei autovehiculului dumneavoastră. Ca urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl poți acorda este să ai grijă de jantele tale metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de nivelul de calitate al capacului roții Mitsubishi Lancer, acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Ține minte că capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să te uiți la dimensiunea jantelor tale pentru a alege specificațiile potrivite, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de obiectivul dvs., dacă doriți să vindeți Mitsubishi Lancer, de exemplu, poate fi necesar să scoateți capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face vehiculul la fel de ordonat. pe cat posibil.

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Mitsubishi Lancer meu?

Cum schimb capacul roții la Mitsubishi Lancer meu?

Acum să mergem la secțiunea care probabil că ești cel mai interesat, cum să schimbi capacele de la Mitsubishi Lancer. Mai întâi vom vedea cum să scoatem capacele roților dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Mitsubishi Lancer al meu?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Mitsubishi Lancer. Aceasta este una dintre cele mai de bază proceduri de întreținere, dar adevărul este că mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de teamă să nu le deterioreze. De fapt, capacele butucului sunt fixate doar pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Mitsubishi Lancer. Odată terminat, ar trebui să fiți capabil să îl îndepărtați trăgându-l spre dvs. Se fixează doar cu urechi mici din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați operația pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehiculul dumneavoastră.

Instalați capacele butucului meu pe Mitsubishi Lancer

Ultimul pas al articolului nostru, trecem la partea de reasamblare a capacelor. Nimic nu ar putea fi mai ușor. Trebuie doar să găsiți duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Mitsubishi Lancer și puneți pumni sau ciocane minuscule în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași procedură pe fiecare dintre roți pentru a termina treaba.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Mitsubishi Lancer

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Mitsubishi Lancer si pune altele noi.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Mitsubishi Lancer, aruncați o privire la categoria Mitsubishi Lancer.

Legătura cu publicația principală