Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Mercedes Classe Cls?

Fie că mașina noastră este clasică sau nouă, avem tendința să apreciem să o păstrăm în condiții bune, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va face posibil să o vindeți mai rapid și la prețuri mai mari. Fie pentru că trebuie să-ți vinzi mașina, fie pentru că șuruburile tale sunt crăpate, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. Pe această pagină, te vom afla cum să scot un capac al meu Mercedes Classe Cls. Pentru a face acest lucru, inițial, te vom ajuta să alegi capacul roții pentru mașina ta, după aceea, cum să le schimbi, cu scoaterea capacului roții din mașină, apoi montarea celor noi.

Cum să aleg capacele pentru Mercedes Classe Cls meu?

Este esențial să știi că capacele de roți ale vehiculului tău sunt pur cosmetice, nu au niciun impact asupra capacității de frânare, aderenței, vitezei mașinii tale. Ulterior, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singura importanță pe care le poți acorda este să ai grijă de jantele tale metalice care sunt ascunse în spatele lor. Totuși, în funcție de calitatea capacului roții Mercedes Classe Cls, acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Sa nu uiti asta capacele de butuc costă între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să te uiți la dimensiunea jantelor tale pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de obiectivul dvs., dacă doriți să vă vindeți Mercedes Classe Cls, de exemplu, poate fi relevant să vă scoateți capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face automobilul dvs. cât de atractiv poate fi.

Weiterlesen:
Mercedes Classe Cls meu trage spre dreapta, ce să fac?

Cum schimb capacul roții Mercedes Classe Cls al meu?

Acum să trecem la secțiunea care cel mai probabil ești cel mai interesat, cum să schimbi capacele de butuc ale Mercedes Classe Cls. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le montam pe cele noi.

Cum scot capacele de la Mercedes Classe Cls?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Mercedes Classe Cls. Aceasta este una dintre cele mai de bază proceduri de întreținere, totuși mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. În realitate, capacele butucului sunt fixate doar pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Mercedes Classe Cls. Odată terminat, ar trebui să aveți capacitatea de a-l elimina trăgându-l spre tine. Este fixat doar de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Duplicați operația pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașină.

Montați capace de butuc pe Mercedes Classe Cls meu

Ultimul pas al tutorialului nostru, trecem la faza de reasamblare a capacelor. Nimic nu ar putea fi mult mai ușor. Pur și simplu trebuie identificați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Mercedes Classe Cls și puneți pumni sau ciocane minuscule în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași procedură pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a încheia treaba.

Weiterlesen:
Cum se deschide Mercedes Classe Cls cu bateria descărcată?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Mercedes Classe Cls si pune altele noi.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Classe Cls, aruncați o privire la categoria Mercedes Classe Cls.

Legătura cu publicația principală