Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Lincoln MKZ?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este clasic sau nou, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va face posibil să o vindeți cu mai puțin efort și mai scump. Indiferent dacă doriți să vindeți autovehiculul dvs. sau pentru că șuruburile sunt deteriorate, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În această postare, vom descrie cum să scot un capac pe Lincoln MKZ al meu. Pentru a face acest lucru, inițial, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., după aceea, cum să le schimbați, cu scoaterea capacului roții din automobilul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele de butuc ale Lincoln MKZ al meu?

Este esențial să știi că husele de roată ale mașinii tale sunt pur decorative, nu au niciun efect asupra capacității de frânare, tracțiunii, accelerației autovehiculului tău. Ulterior, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl puteți acorda este să vă păstrați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Chiar și așa, în funcție de calitatea capacului roții Lincoln MKZ-ului tău, le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Fii conștient de asta capacele de butuc valorează între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să evaluezi dimensiunea jantelor pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de obiectivul dvs., dacă aveți nevoie să revândeți Lincoln MKZ, de exemplu, poate fi important să vă îndepărtați capacele sparte și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a vă face vehiculul la fel de curat. cum se poate.

Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Lincoln MKZ?

Cum schimb capacul roții Lincoln MKZ al meu?

Acum să trecem la partea de care cu siguranță ești cel mai entuziasmat, cum să schimbi capacele de butuc Lincoln MKZ. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Lincoln MKZ al meu?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Lincoln MKZ. Aceasta este una dintre cele mai ușoare proceduri de întreținere, dar adevărul este că mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. Adevărul este că capacele butucului sunt pur și simplu fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Lincoln MKZ. Odată decuplat, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l elimina trăgându-l spre tine. Este fixat doar de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați operația pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașină.

Instalați capace de butuc pe Lincoln MKZ al meu

Ultimul pas al articolului nostru, trecem la partea de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai simplu. Trebuie doar să identificați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Lincoln MKZ și puneți pumni sau ciocane minuscule în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași operațiune pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a finaliza treaba.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Lincoln MKZ?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Lincoln MKZ si pune altele noi.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Lincoln MKZ, accesați categoria noastră Lincoln MKZ.

Legătura cu publicația principală