Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum elimini capacul butucului meu Buick Envision?

Fie că mașina noastră este clasică sau nou-nouță, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va permite să o vindeți fără dificultate și mai scump. Fie că este vorba în principal pentru că doriți să vă vindeți mașina sau pentru că șapelele sunt deteriorate, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. Pe această pagină vă vom explica cum să scot un capac de pe Buick Envision al meu. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., ulterior, cum să le schimbați, cu scoaterea capacului roții din vehiculul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum să aleg capacele Buick-ului meu Envision?

Este esențial să știi că husele de roată ale mașinii tale sunt pur cosmetice, nu au nicio influență asupra capacității de frânare, aderenței, vitezei mașinii tale. Ca urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac mai mult. Singurul interes pe care îl puteți acorda este să vă protejați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de calitatea capacului roții Buick Envision, acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Ține minte că capacele de butuc costă între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să evaluezi dimensiunea jantelor pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile dvs., de scopul dvs., dacă trebuie să vă revândeți Buick Envision, de exemplu, poate fi relevant să vă scoateți capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a vă face mașina cât se poate de ordonată.

Weiterlesen:
Motorul Buick Envision zdrăngănește când este rece

Cum schimb capacul roții Buick-ului meu Envision?

Acum să trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai entuziasmat, cum să schimbi capacele Buick Envision. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele Buick-ului meu Envision?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Buick Envision. Aceasta este una dintre cele mai simple proceduri de întreținere, cu toate acestea multe persoane nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de teamă să nu le deterioreze. De fapt, capacele butucului sunt doar fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui pur și simplu trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Buick Envision. Odată decuplat, ar trebui să fiți capabil să îl îndepărtați trăgându-l spre dvs. Este pur și simplu fixat de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați operațiunea pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehicul.

Instalați capace de butuc pe Buick Envision meu

Ultimul pas al tutorialului nostru, trecem la faza de reasamblare a capacelor. Nimic nu ar putea fi mai ușor. Trebuie doar să găsiți duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Buick Envision și puneți niște pumni sau ciocane minuscule peste capacul butucului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași acțiune pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a termina lucrarea.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Buick Envision, ce să faci?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Buick Envision si pune altele noi.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Buick Envision, nu ezitați să consultați categoria noastră Buick Envision.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector