Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deschizi portbagajul Volkswagen Transporter din interior?

Indiferent dacă faci prostii, ajuți pe cineva să se mute sau pleci în weekend, volumul suplimentar oferit de portbagajul Volkswagen Transporter-ului tău este important. Cu toate acestea, se poate întâmpla, în unele cazuri, ca portbagajul să se blocheze, dacă este din cauza unei probleme de alimentare sau a unei probleme cu încuietoarea, evident că vei avea probleme atunci când te confrunți cu această problemă. De aceea am ales să producem acest articol pentru a vă ajuta să aflați cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Transporter din interior? Acest lucru ar trebui să vă ofere un remediu temporar pentru a accesa portbagajul în timp ce vă gândiți la o reparație completă. Pentru a realiza acest lucru, vom afla mai întâi de ce portbagajul mașinii dvs. este blocat și, mai mult, cum să deschideți portbagajul Volkswagen Transporter din interior.

De ce este blocat portbagajul Volkswagen Transporter-ului?

Vom vedea acum una câte una problemele care vă pot face să doriți să deschideți seiful Volkswagen Transporter din interior.

Firele de conectare blocate tăiate care blochează portbagajul dumneavoastră Volkswagen Transporter

Prima cauză pentru un portbagaj blocat pe mașina ta. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate cu forța sau din cauza șocurilor. Această problemă face ca mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu acționeze ca răspuns și poate provoca, de asemenea, probleme cu luminile din spate, care pot fi legate de același cablaj. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați articolul nostru despre schimbarea becurilor farurilor spate de pe Volkswagen Transporter dacă nu știți să verificați starea acestora, există șanse mari ca hayonul al Volkswagen Transporter este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului spartă la Volkswagen Transporter

A doua problemă care vă poate determina să căutați cum să deschideți portbagajul Volkswagen Transporter din interior, este că încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter este cauza problemei dvs. Pe termen lung, se poate bloca sau se pot rupe mecanismele interne. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului exterior al portbagajului nu mai activează sistemul. Este posibil să observați în continuare sunetul activării, dar mecanismul nu se va învârti.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volkswagen Transporter 6?

Ceva s-a blocat în lacăt

În sfârșit, o ultimă situație, deși sursa problemei este în general deja stabilită. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închisă.

Cum se deschide portbagajul Volkswagen Transporter din interior?

După ce ai trecut peste diferitele motive pentru care ai putea vrei să deschizi portbagajul Volkswagen Transporter-ului tău din interior, vom descrie cum să o faceți în practică.

Poate că nu știți, dar există un mâner intern pe portbagaj, care este acolo pentru siguranță esențială. Acest mâner este ascuns și mulți oameni nici măcar nu sunt informați despre existența lui. Totuși, mânerul este cel care vă va permite să deschideți portbagajul Volkswagen Transporter-ului dvs. din habitaclu. Pentru a descoperi acest „mâner” va trebui să vă urcați pe bancheta din spate (nu ezitați să-l rabatați pentru mai mult spațiu) și, la încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter (centrul hayonului), veți Trebuie să scoateți capacul de plastic pentru a vedea că apare întregul lacăt. Odată ce acest lucru a fost efectuat, ar trebui identificați un fel de pârghie care odată activată vă va permite să deschideți hayonul Volkswagen Transporter-ului dvs. din interior. Atenție totuși, la multe modele, dacă această pârghie se menține în poziția deschisă, nu vei putea încuia portbagajul atunci când închizi mașina cu sistemul de închidere centralizată. Așa că asigurați-vă că îl puneți înapoi în poziție odată ce închideți portbagajul.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию